rahim ameliyati

kkbr

Bebisimi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
106
2
96
Merhaba hanimlar... Annemin acil ameliyat olmasi gerekiyor. 42 yasinda. Rahminde miyom var cok buyumus hem rahim hem miyom alinacak. Bunun icin iyi bir hastane ve ilgili iyi bir doktor tavsiye ederseniz sevinirim.. Bu arada avrupa yakasinda oturuyoruz.

Arkadaslar acil lutfen yardimci olurmusunuz?

Medipolde Gürkan Zorlu var. Bende miyom yüzünden çok çektim 5-6 doktor dolaştım benimki hassas bir durumdu ne kötü senaryolar anlattılar. bir tek Gürkan Bey açık ameliyata gerek yok hatta acelesi de yok dedi. içimi rahatlattı. Ben Antalyadayım laparoskopiyle alınacak onun için uygun bir zamanda istanbula gelmeyi düşünüyorum. çok araştırdım miyomun yerine boyuna durumuna göre tedavi seçenekleri değişiyor belki sizinkinde de gerçekten açık ameliyata gerek yoktur. siz ordasınız gidin görünün bence. bu konuda bana en iyi çözümü gösteren o oldu. en azından diğerleri gibi yok illa ameliyat demiyor gerçekten gerekliyse ameliyat diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…