Rahim ameliyatı ve gebelik

Zehra Hazer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
3
1
1
35
Merhaba,
Ben geçtiğimiz senenin Ağustos ayında rahim ameliyatı oldum, rahim kalp şeklindeydi ve perde vardı, bundan dolayı histeroskopi ameliyatı oldum. ameliyattan önce gittiğim bütün doktorlar bu şekilde gebeliğin mümkün olduğunu ancak düşük riskinin olduğunu söylediler. ameliyatı yapan Doktorum 1 sene içinde hamile kalacağmı söyledi başka hiçbir problemimin olmadığını söyledi. eğer 1 sene içerisinde hamile kalmazsam bunun nedenini araştırmamız gerektiğini ancak hiç bir şeyimin olmadığın söyledi. Ancak hamile kalamıyorum ve bu durum beni çok korkutuyor. Benim gibi olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun. :(

Merhaba,
Ben geçtiğimiz senenin Ağustos ayında rahim ameliyatı oldum, rahim kalp şeklindeydi ve perde vardı, bundan dolayı histeroskopi ameliyatı oldum. ameliyattan önce gittiğim bütün doktorlar bu şekilde gebeliğin mümkün olduğunu ancak düşük riskinin olduğunu söylediler. ameliyatı yapan Doktorum 1 sene içinde hamile kalacağmı söyledi başka hiçbir problemimin olmadığını söyledi. eğer 1 sene içerisinde hamile kalmazsam bunun nedenini araştırmamız gerektiğini ancak hiç bir şeyimin olmadığın söyledi. Ancak hamile kalamıyorum ve bu durum beni çok korkutuyor. Benim gibi olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun. :KK43:

Merhabalar,
Aynı durum bende de var, kalp şeklinde rahim ve histeroskopi olmam söylendi ama ben hamilelik yaşamadığım için ameliyat olmaya korktum. Bir kaç doktordan fikir aldım, önce hamile kalmana odaklanalım, bu durum hamileliğe engel değil dediler. Bende şuan beklemedeyim. Yinede ameliyat konusunda kafam çok karışık, olsam daha mı iyi diye. Siz nerede olduğunuz ameliyatı? Zor bir işlem mi?

Probleminiz içinde tüm testleriniz yapıldı mı ? Bizde mesela başka bir problem gözükmüyor, sadece progesteron biraz düşük çıktı, şimdi ilaca ve yumurta takibine başlanacak. Belki böyle bir tedavi gerekiyordur size.

Merhaba, ben ameliyatimi Acibadem Maslak Hastanesinde oldum. Benimde gebelik icin hic bir problemimin olmadigini ancak tek sorunun rahimin kalpseklinde oldugunu soyledi doktorum. Ameliyat cok basarili gecti. Yaklasik birbucuk saat surdu. Tekrar kontrola gittigimde önimde hamile kalmam icin bir senem oldugunu soyledi doktorum. Inanin gitmedigim doktor kalmadi ama son gittigim doktorum cok iyi. Tavsiye ederim sizede. Umarim en kisa suredr baska bir problem cikmadan gebe kalirim.

Merhaba,
Ben geçtiğimiz senenin Ağustos ayında rahim ameliyatı oldum, rahim kalp şeklindeydi ve perde vardı, bundan dolayı histeroskopi ameliyatı oldum. ameliyattan önce gittiğim bütün doktorlar bu şekilde gebeliğin mümkün olduğunu ancak düşük riskinin olduğunu söylediler. ameliyatı yapan Doktorum 1 sene içinde hamile kalacağmı söyledi başka hiçbir problemimin olmadığını söyledi. eğer 1 sene içerisinde hamile kalmazsam bunun nedenini araştırmamız gerektiğini ancak hiç bir şeyimin olmadığın söyledi. Ancak hamile kalamıyorum ve bu durum beni çok korkutuyor. Benim gibi olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun. :KK43:
çok geçmiş olsun bende geçen sene hsg çektirdim perde varmış fakat doktorum gebeliğe engel değil denemelisiniz dedi ve ben 24. haftamda doğum yaptım bebeğim vefat etti :( şimdi ben histereskopi olucam fakat daha doktora gitmedim nerde yaptırdınız siz bu işlemi umarım en yakın zamanda rabbim bir evlat sana :anneadayı:

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun ve co uzuldum :( ben ameliyatimi acibadem maslak hastanesinde oldum seninde gitmeni tavsiye ederim. Umarim ikimizede en kisa surede saglikli bir bebek verir rabbim

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun ve co uzuldum :KK43: ben ameliyatimi acibadem maslak hastanesinde oldum seninde gitmeni tavsiye ederim. Umarim ikimizede en kisa surede saglikli bir bebek verir rabbim
teşekkür ederim hangi doktora yaptırdınız fiyatlar nedir ben mustafa bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum lohusalık dönemimin bittikten sonra

Merhaba,
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun konunun üstündende epey zaman geçmiş fakat bende martta bir kayıp yaşadım ardından haziranda ameliyat oldum şimdi tekrar gebelik istiyorum siz hamile kalabildiniz mi yada nasıl bir yol izlediniz ...

Back