Rahim ağzının kenarında et beni

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.039
548
Hanımlar merhaba konuyu kendim için değil de ablam için açtım. Kendisi 1 yıllık evli 2 ay önce smear testi yaptırmış rutin kontrol olarak temiz çıkmış. Ama son 1 aydır rahim ağzının kenarında et beni gibi bişey varmış eline geliyormuş kontrol edince Bi kere kaybolmuş sonra regl dönemi tekrar çıkmış. Başına gelen oldu mu?? Yardım ederseniz çok seviniriz.

Hanımlar merhaba konuyu kendim için değil de ablam için açtım. Kendisi 1 yıllık evli 2 ay önce smear testi yaptırmış rutin kontrol olarak temiz çıkmış. Ama son 1 aydır rahim ağzının kenarında et beni gibi bişey varmış eline geliyormuş kontrol edince Bi kere kaybolmuş sonra regl dönemi tekrar çıkmış. Başına gelen oldu mu?? Yardım ederseniz çok seviniriz.

Siğil olmasın? Doktora gösterdimi

Henüz gitmedi doktora

Büyük ihtimal siğildir. Oda erkekten bulaşır (eğer başka hastalıklı bi bayanla ilişkiye girdiyse bulaşmıştır) veya ağdaya gidiyorsa ablanız ağda salonlarından da bulaşıyor. Mesela sizden önceki kadın siğilli ise ona ağda yapılırken çubuk tekrar o tenekeye batırılıyor. Sonra siz gelince aynı mikroplu ağda tenekesinden sürünüp mikrobu kapıyorsunuz.

Mutlaka baktırsın büyüdüğünde yakmak zorunda kalınıyor.

Büyük ihtimal siğildir. Oda erkekten bulaşır (eğer başka hastalıklı bi bayanla ilişkiye girdiyse bulaşmıştır) veya ağdaya gidiyorsa ablanız ağda salonlarından da bulaşıyor. Mesela sizden önceki kadın siğilli ise ona ağda yapılırken çubuk tekrar o tenekeye batırılıyor. Sonra siz gelince aynı mikroplu ağda tenekesinden sürünüp mikrobu kapıyorsunuz.

Mutlaka baktırsın büyüdüğünde yakmak zorunda kalınıyor.
Kendisine sordum eşi de onunla ilk defa cinsel deneyim yaşamış zaten 8 yıl sevgili oldular çocuk yaştan beri yani. Ağda salonuna hiç gitmez

Kendisine sordum eşi de onunla ilk defa cinsel deneyim yaşamış zaten 8 yıl sevgili oldular çocuk yaştan beri yani. Ağda salonuna hiç gitmez

Anladım. Yani dediğim gibi parça aldırması lazım kesin emin olmak için. Çünkü eğer siğilse başka türlü bulaşmaz. :/

Benim de et beni sandığım şey siğilmiş, aynı şekilde ilk önce çıktı kaybolmuştu sonra tekrar çıktı. dondurma işlemi uygulandı. Islemden 3 gun sonra aldara kreme başla demişti ama siğil düştü. Smear testim de temiz çıktı ama gergin bir kaç hafta yaşattı... :cry:Kontrolü geciktirmeden yapın bir an önce. Geçmiş olsun :KK16:

Benim de et beni sandığım şey siğilmiş, aynı şekilde ilk önce çıktı kaybolmuştu sonra tekrar çıktı. dondurma işlemi uygulandı. Islemden 3 gun sonra aldara kreme başla demişti ama siğil düştü. Smear testim de temiz çıktı ama gergin bir kaç hafta yaşattı... :cry:Kontrolü geciktirmeden yapın bir an önce. Geçmiş olsun :KK16:
Bu siğil cinsel yolla bulaşan bişey mi

Hanımlar siğil sizde nasıl belirti verdi hpv yani

Yani işte ben gibi :D yassı sayılabilir ten rengimden daha koyuydu ve tam bağışıklık sistemimim çöktüğü dönem çıktı :hasta:zaten genelde de öyle olurmuş. Fakat bazılari pul pul da olabiliyormuş görüntü olarak, ya da daha küçük... 1 tane ya da daha fazla... Değişiyor sanırım bağışıklığa ya da baska nedenlere göre

Yani işte ben gibi :KK70: yassı sayılabilir ten rengimden daha koyuydu ve tam bağışıklık sistemimim çöktüğü dönem çıktı :hasta:zaten genelde de öyle olurmuş. Fakat bazılari pul pul da olabiliyormuş görüntü olarak, ya da daha küçük... 1 tane ya da daha fazla... Değişiyor sanırım bağışıklığa ya da baska nedenlere göre
Ablamın içeride görünmüyor rahim ağzı üstünde.

Hanımlar siğil sizde nasıl belirti verdi hpv yani

Benim kuzenimde de çok dışarda değil tam girişin oradaymış. Eşi yıllar önce bi bayanla ilişkisi olmuş ve HPV taşıyıcısıymış. Zaten erkeklerde belli olmuyor onlar sadece taşıyıcı oluyorlar. Eşine bulaşmış ama seneler sonra ortaya çıkmış. O ara böbreklerinden hastanede yatmıştı. Bünyesi çökmüştü. Doktorda zaten varmış sende ama yeni ortaya çıkmış dedi. O geç gitti doktora baya yayılmıştı. Yaktırdı 2 seans.

Back