I idizz Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2013 64 31 288 İstanbul 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idizz #1 arkadaşlar merhaba,bayramdan sonra rahim ağzındaki yaramı yaktırıcam.acı durumu nedir?bide sonrası ile ilgili beni bilgilendirebilir misiniz?
arkadaşlar merhaba,bayramdan sonra rahim ağzındaki yaramı yaktırıcam.acı durumu nedir?bide sonrası ile ilgili beni bilgilendirebilir misiniz?
3 maymun ol 10.03.14❤️ Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 1.138 989 133 36 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idizz #2 idizz .!.: arkadaşlar merhaba,bayramdan sonra rahim ağzındaki yaramı yaktırıcam.acı durumu nedir?bide sonrası ile ilgili beni bilgilendirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... rahim azı yarasını yakmak biraz olsada ağrı oluyor ama yaptıranlar yuruyerek çıktıklarına göre çokta kötü olmamalı bi anlık ağrı.
idizz .!.: arkadaşlar merhaba,bayramdan sonra rahim ağzındaki yaramı yaktırıcam.acı durumu nedir?bide sonrası ile ilgili beni bilgilendirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... rahim azı yarasını yakmak biraz olsada ağrı oluyor ama yaptıranlar yuruyerek çıktıklarına göre çokta kötü olmamalı bi anlık ağrı.
flzflz Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2013 857 8 68 Ankara 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idizz #3 idizz .!.: arkadaşlar merhaba,bayramdan sonra rahim ağzındaki yaramı yaktırıcam.acı durumu nedir?bide sonrası ile ilgili beni bilgilendirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiç acımıyo sadece adı üstünde yakmak azıcık yanık kokuyo
idizz .!.: arkadaşlar merhaba,bayramdan sonra rahim ağzındaki yaramı yaktırıcam.acı durumu nedir?bide sonrası ile ilgili beni bilgilendirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiç acımıyo sadece adı üstünde yakmak azıcık yanık kokuyo
3 maymun ol 10.03.14❤️ Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 1.138 989 133 36 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idizz #4 flzflz .!.: hiç acımıyo sadece adı üstünde yakmak azıcık yanık kokuyo Genişletmek için tıkla... aaa evet yanık kokuyor ya
flzflz .!.: hiç acımıyo sadece adı üstünde yakmak azıcık yanık kokuyo Genişletmek için tıkla... aaa evet yanık kokuyor ya
BitterKuzucuk Bal Kızım Kayıtlı Üye 14 Ocak 2011 6.437 1.066 248 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idizz #5 operasyon esnasında hafiften acı hissedebilirsin ama gözün korkmasın sonrasında ise hiiiiçç sıkıntı olmuyor acı,ağrı vs olmuyor
operasyon esnasında hafiften acı hissedebilirsin ama gözün korkmasın sonrasında ise hiiiiçç sıkıntı olmuyor acı,ağrı vs olmuyor
I idizz Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2013 64 31 288 İstanbul 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi idizz #6 teşekkür ederim bugun doktor anestezi uygulamıcam deyince tırstım biraz acıkcası :/