Rahim ağzında yara

Guess123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
189
80
Merhaba kızlar şimdi drdan geliyorum rahim ağzında yara var dedi ve tahliller yaptı. Benim gibi olan varmı aranızda nasıl tedavi oldunuz Yardıma ihtiyacım var

Merhaba canim

Geçen sene agustos ayinda benimde rahim agzinda yara oldugunu doktorum tespit etti. Bende enfeksiyon vardi vr yogun akinti enfeksiyon yüzü den. Ilk kadin doktorum hep fitil verdi birtürlü gecmedi. Sonra dontorumu degistirdim. Benim yarami yakti doktor. Yakma islemi deyince aklina sicak bisi gelmesin ismi bu sekilde. Bir aletle o yarayi donduruyo, sonra orasi kabul bagliyo bir hafta kadar sari bir sivi seklinde akintin oluyo bu yarani gectigine isaretbir ay iliski yasak. Sonra kontrole gittim yaram gecmisti cok sükür. Benimki bayagi büyükmüs dontor sasirmisti. Islemde hic acimiyo sadece adetliyken hafif agrisi olur ya insanin aynen öyle bir hissiyat oluyo bukadar. Korkma yani:)

Merhaba kızlar şimdi drdan geliyorum rahim ağzında yara var dedi ve tahliller yaptı. Benim gibi olan varmı aranızda nasıl tedavi oldunuz Yardıma ihtiyacım var
bende de vardı, afedersin akıntım oluyodu. 2 çeşit fitil verdi 1 haftada geçti.

Teşekkür ederim kızlar benimde biraz büyükmüş dondurma işlemi yaparız dedi acınmaz inş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…