- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
selam kızlar.ben de haftasonu hamilelik öncesi kontrol için doktora gittim.kendi doktorum değil.evimin yakınında diye özel bir hastaneye gittim.nasılsa rutin bir kontrol dedim.o da annemin doktoruydu bir zamanlar.neyse hiçbir şikayetim yoktu.yani akıntım kendimi bildim bileli olurdu zaten.adetimin ilk günü kahverengi akıntım geliyordu.bunu da kendi doktorum rahmimin ters olmasına bağlamış ve bu tersliği önemsememişti bile.kadınların %50 si bu durumda demişti.doktora o kadar rahat girdim ki.ama doktor rahim ağzında yara var dedi.smear aldı.o aletle de baktı ve fitil verdi.ben tam hamileliğe hazırlık için folik asit kullandığımı söylüyordum ki sözümü kesip "senin yaran var.sen hamile kalamazsın ki" deyiverdi.başımdan kaynar sular döküldü.o kadar hazırladım ki kendimi bu aya.şok geçirdim resmen...o günden sonra da iki adet arasında hiç bir zaman lekesi olmayan benden kahverengi leke gelmeye başladı.daha adetime var.bir de ayağımı kaldırsam sol kasığım acıyor eğilsem acıyor.keşke gitmeseydim diyorum.
acaba smear alırken yara daha çok tahriş oldu da ondan mı kan geliyor acıyor falan.bu durumda böyle mi oluyor size bir sormak istedim.yani sinir oldum ha.hiç bir şikayetim yokken muayeneden sonra nelerle uğraşıyorum.muayeneye giderken bir şeyim yoktu.çıkınca ağrım sızım lekelenmem dinmek bilmedi.akıntım bile yoktu.çok az oluyordu son iki aydır.ya da yara küçük bir kızarıktı da smeardan sonra mı böyle oldu...sizde de smeardan sonra böyle oluyor mu??offfff sorular sorular...yiyip bitirdim kendimi üç gündür inanın kızlar.her gün ağlıyorum.keşke hiç gitmeseydim!!bir kaç ay kendim deneseydim.yarın kendi doktoruma gidiyorum bakalım o ne diyecek.burada okuduklarımı hep soracağım.hamilelikten öncesi mi sonrası mı tedavi, çocuğa zarar verir mi.düşük erken doğum yapar mı?yaktırmak mı dondurmak mı iyi
çok zor bir şeymiş kızlar allah hepimize şifa versin.çok şükür ki dermanı olan bir rahatsızlık!
acaba smear alırken yara daha çok tahriş oldu da ondan mı kan geliyor acıyor falan.bu durumda böyle mi oluyor size bir sormak istedim.yani sinir oldum ha.hiç bir şikayetim yokken muayeneden sonra nelerle uğraşıyorum.muayeneye giderken bir şeyim yoktu.çıkınca ağrım sızım lekelenmem dinmek bilmedi.akıntım bile yoktu.çok az oluyordu son iki aydır.ya da yara küçük bir kızarıktı da smeardan sonra mı böyle oldu...sizde de smeardan sonra böyle oluyor mu??offfff sorular sorular...yiyip bitirdim kendimi üç gündür inanın kızlar.her gün ağlıyorum.keşke hiç gitmeseydim!!bir kaç ay kendim deneseydim.yarın kendi doktoruma gidiyorum bakalım o ne diyecek.burada okuduklarımı hep soracağım.hamilelikten öncesi mi sonrası mı tedavi, çocuğa zarar verir mi.düşük erken doğum yapar mı?yaktırmak mı dondurmak mı iyi
çok zor bir şeymiş kızlar allah hepimize şifa versin.çok şükür ki dermanı olan bir rahatsızlık!