rahim agzinda yara olanlar yaktirip dondurup kurtulanlar yada haberi bile olmayanlar

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
arkadaslar bu sorunla alakali bilgi sahibi iseniz lutfen bize yasadiklarinizi doktor tavsiyelerinizi kisaca anlatirmisiniz ornegin ben iliski sirasinda ve sonrasinda yanma ve iliski sonrasinda pembe kanama sonucu ogrendim tabii baska problemlerim vardi bunun uzerine gidemedim simdi yaktirmakmi dondurmakmi ozelmi devletmi cocuga engelmi degilmi bundan kurtulmazsak basimiza ne gelir ne yapalim yada ne yapmayalim hadi bayanlar yardim

slm cnm bendede yara vardı dr para kadar yaran pek bisi olmaz dedi ama ben yinede tedbir alalım dedim kanamam falan oluyordu özele gittim ilkinde doktorumunda fikriyle dondurma kararı aldım 1 dk falan sürdü ve cok kötü bir agrı verdi 1 dk diye dayandım 15 gün sonra kontrole gittim yara tam donmamıs kücük kücük kalmıs dedi hayda... bu seferde yaktırdım oda 5 dk kadar sürdü cok sükür gecti ve bu dogumdan hemen sonra oldu ben kontrole gitmedim dogum sonrası belki gitseydim olmayacaktı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…