Rahim ağzında sivilce ve kaşıntı

ada4265

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
139
0
26
Konya
kızlar ablam bugün doktora gitti rahim ağzında sivilcenmeler ve kaşınma oluyor diye tabi birde kasık ağrısı tahlil yaptırdı 20 gün sonra sonuç alınabilcek biz vandayız tahlili ankaraya gönderdiler korkmamız gerekiyormu

Canım içinizi rahat tutun kötü bişey yoktur umarım.Epilasyodan (ağda vs.)mikrop kapmış olabilir.İdrar yolları iltahaplanmış olabilir ya da mantardır aklınıza kötü bişey getirmeyin bu saydıklarımın hepsi de ufak bir ilaç tedavisi ve kremle geçecek şeyler.Doktorlar herzaman en kötü olasılıkları düşünüp tahlil isterler bu hemen kötü bişey olacağı anlamına gelmez geçmiş olsun

sonucu biraz geç yazıyorum ama sunucu 1 ay sonra hastahaneden alındı yani baya geç çıktı sonuçlar şükür sadece mantarmış başka şeylerden kortuğumuz için bunada şükür diyoruz ilaçlarla düzelirmiş

Kötü bir şey olacağını sanmıyorum . Tahlil sonucun çıkınca zaten rahatlarsın ama tahlilin sonuçlanma süresi neden bu kadar uzun onu anlamadım.

Mantardır kızlar bende çok sık olurum..Havuza girince fln yada antibiyotik ilaç içince em hassas yer etkilenirmiş korkulacak bişi yok dikkat etmek gerekiyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…