Rahim ağzında şişlik

Jadore7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
26
8
36
33
Merhaba. Dün temizlenirken farkettim vajina girişinde içte ele gelen şişlik var yuvarlak değil yukarı doğru gidiyor sanki. Kokulu akıntı şikayetimde vardı uzun zamandır ve geçen ay 2 adet arası kanamam oldu adetimde gecikti. Muayeneden korkuyorum. Var mı böyle bişey yaşayan? Neden kaynaklanıyor olabilir?

Kokulu akıntı bendede var sanırım enfeksiyon yada iltihap, ama rahimdeki şişliği bilmiyorum bi dr a görün korkma sağlık herşeyden önemli , benimde rahim ağzında kist oldu küçük bnde pazartesi dr a gidicem

Benim de gitmem gerekiyor fakat korkuyorum vajinal ultrason dan

Benim de gitmem gerekiyor fakat korkuyorum vajinal ultrason dan
2 ay önce doğum yaptım adetim bitmediği için dr vajinal ultrason yaptı ve bende korkuyodum ama.inanki hiç hissetmedim bile, ucuna jel.suruyo ve içerden kayıp gidiyo 1 gr ağrı hissetmedim hiç korkma, ve ihmal etme bence

Smear yapıldı mı size? Ben 3 doğum yaptım ama hiç alttan bakılmadı sezeryan olduğum için korkunun ecele faydası yok gitmek şart sanırım

Smear yapıldı mı size? Ben 3 doğum yaptım ama hiç alttan bakılmadı sezeryan olduğum için korkunun ecele faydası yok gitmek şart sanırım
Yok yapılmadı, benim ilk doğumum normal oldu, sanırım iltihap var akintim yeşil ve kokulu, pazartesi gidicem antibiyotik verir büyük ihtimal, Rabb'im hasta olan tüm insanlara sifa versin inşaAllah, sizde bence geciktirmeyin inanın hiç acimiyo

Merhaba uzun zaman olmus yazali ama bende ayni sikintiyi yasiyorum bugun. sizin sonuc ne cikmisti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…