• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzında polip olduğu halde hamile kalan var mı?

gamzesena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
250
35
68
Arkadaşlar neredeyse 1 yıldır bebek istiyoruz, bazen yumurtlama günü tutmadı, bazen hastaydı vs derken olmadı dedik... kasımda doktora gittim yara var yakalım ya da donduralım dedi... ondandır dedik...aralıkta 8 gün gecikmeli regl olunca hamileyim sandım ama maalesef:( ocakta doktora gittim... rahimde kocaman miyom var dedi, hamile kalamazsın dedi hemen laproskopi ve histereskopi dedi... güvenemedim başka bir doç buldum... rahimde polip var dedi, zor olsa da hamile kalma şansın var şu an yumurtlama dönemindesin yumurtaların gayet sağlıklı bu ay deneyin hamile kalmazsan polibi alalım dedi, ayrıca rahimde erezyon var dedi, fitil ve antibiyotik verdi(henüz kullanmadım bebek varsa diye)...
sat 5 ocaktı. bat 5-7 şubat arası olmalı.
histeroskopi yapacak sadece, laproskopilik durum yok henüz dedi... çok korkuyorum...anestezi yapmadan alacakmış:((

benim durumumda olan, poliple hamile kalan ya da polip aldırıp hamile kalan ya da kalamayan varsa lütfen yazarsa sevinirim...

Arkadaşlar neredeyse 1 yıldır bebek istiyoruz, bazen yumurtlama günü tutmadı, bazen hastaydı vs derken olmadı dedik... kasımda doktora gittim yara var yakalım ya da donduralım dedi... ondandır dedik...aralıkta 8 gün gecikmeli regl olunca hamileyim sandım ama maalesef:( ocakta doktora gittim... rahimde kocaman miyom var dedi, hamile kalamazsın dedi hemen laproskopi ve histereskopi dedi... güvenemedim başka bir doç buldum... rahimde polip var dedi, zor olsa da hamile kalma şansın var şu an yumurtlama dönemindesin yumurtaların gayet sağlıklı bu ay deneyin hamile kalmazsan polibi alalım dedi, ayrıca rahimde erezyon var dedi, fitil ve antibiyotik verdi(henüz kullanmadım bebek varsa diye)...
sat 5 ocaktı. bat 5-7 şubat arası olmalı.
histeroskopi yapacak sadece, laproskopilik durum yok henüz dedi... çok korkuyorum...anestezi yapmadan alacakmış:((

benim durumumda olan, poliple hamile kalan ya da polip aldırıp hamile kalan ya da kalamayan varsa lütfen yazarsa sevinirim...

polipi aldırmadan hamile kaldınız sanırım değil mi?

bende de polip vamış 1 adet, 6mm ye 6.2mm. Dr alalım gebeliğe engel olabilir dedi, başka dr a gittim, o göremedi sorun yok dedi olsada çok küçük bişi olmaz dedi,hala kararsızım bi kaç dra daha gidicem

Bende de aynısı oldu canım. Polip.mi miyom mu onu bile bilmiyorlar. Histereskopi önerdi ben bir senem dolsun diye bekliyorum. Devlet hastanesinde sıkıntı yok dediler özelde ameliyat dediler para uğruna belki de. Bence birkaç doktora git devlette ozelde

Bende de aynısı oldu canım. Polip.mi miyom mu onu bile bilmiyorlar. Histereskopi önerdi ben bir senem dolsun diye bekliyorum. Devlet hastanesinde sıkıntı yok dediler özelde ameliyat dediler para uğruna belki de. Bence birkaç doktora git devlette ozelde
Canim polipi aldirdiktan sonrami hamile kaldın

Arkadaslar bu konuyu actiktsn 3 gun sonra hamile oldugumu ogrendim.elhamdulillah dunyalar tatlisi 16 aylik bir kizim var. Cok sikintili bir gebrlik gecirdim.sikinti da surekli kustum damla su icemedim.miyomdan mi bilmiyorum.sezeryan olurken miyomu da aldilar. Simdi 2.yi dusunuyorum.miyom buyudu mu bilmuyorum.Rabbim isteyen herkese versin insaallahh

Bu konuya girilmryeli baya bi olmuş ama yazayim dedim yine transferini yaparken Dr bana dedi ki rahminde et parcasi var dedi bunu transfer yaparken gördü BN bi sorun teşkil eder mi dedim bizim için şuan bi sknti yok dedi ve çok şükür şuan hamileyim 5haftalik bu bebeğinin gelişimine engel olur mu acaba neyapcam BN gamze hamileyken bize yaptn mi bu et parçasi sorun oldu mu hamilelikte bana biri cvp versin:(

Back