Gebeliğe Hazırlık Rahim ağzım dar, şimdi ne olacak?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bimola

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
125
65
28
31
Kızlar selam. Doktor kontrolümdeyken doktorum vajinal muayene yaptığı sırada “rahim ağzın dar olduğu için” diye devam eden bir cümle kurdu. O an sormak aklıma gelmedi ama şuan beynimi yiyorum sabaha gidicem sonuçlarımı almaya ama duramadım. Rahim ağzım darmış, peki şimdi ne olacak? Yaşım 26 10 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz hala olmadı. Sebep bu mu acaba?

Kimse bişey yazmamış, belki aynı cümleyi duyan olur diye durum güncellemesi yapacağım. Doktorumun bahsettiği durum henüz hiç doğum yapmadığım için dar olmasıymış. Endişelenecek bir durum yok.

Çatımın dar olmasından dolayı normal doğum istememe rağmen yapamadım 8 cm açıklığım vardı ama kontrolde doktorumun söylediği 2 parmağım zor girdi dedi..sezaryen olursun muhtemelen

Çatımın dar olmasından dolayı normal doğum istememe rağmen yapamadım 8 cm açıklığım vardı ama kontrolde doktorumun söylediği 2 parmağım zor girdi dedi..sezaryen olursun muhtemelen
Aynı bdn

Sağlığıyla gelsin bir an evvel tutsun da nasıl doğacağı sorun değil hiç. Ben kafayı yemeden gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…