Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rahim ağzı yetmezliği geçren ve bebgini kaybeden varmı ben 6aylık hamileydim ve rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yaptım ve bebğimi kaybettim ve birdaha hamile kalmaya korkuyorum
rahim ağzı yetmezliği geçren ve bebgini kaybeden varmı ben 6aylık hamileydim ve rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yaptım ve bebğimi kaybettim ve birdaha hamile kalmaya korkuyorum
bende 2 sefer 5 aylık bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim çok zor günler geçirdim ve hamile kalmadan önce doktora gidip bütün tedavilerimi oldum ve şuanda da 5 haftalık hamileyim ikinci ayımda rahme dikiş atılacak içimde yinede bir korku var ama bu sefer önlemimizi aldık gerisi rabbime kalmış allah tekarar aynı acıyı yaşatmaz umarım. Zaten doktorumun söylediği ve internette arıştırmalarıma göre dikiş atıldıktan sonra bir problem olmuyormuş %90 hamileliği sonuna kadar tamamlıyormuşun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alırım. sizde tekrar hamile kalmadan doktora gidip rahim ağzınızı ölçtürün tekrar hamile kaldığınızda da 2 ay muhakkak dikiş attırın.