Gebeliğe Hazırlık Rahim ağzı yetmezliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şuan hamile misin? Doğum yaptığım hastanede banada enfeksiyon tansiyon herşeyi saydılar bi rahim ağzı yetmezliği hariç. Sadece doğuma gittim oraya. Sonra ben 40muayenesine gittim o esnada araştırdım tabi kendi teşhisi mi koymuştum zaten kafamda burda 2ayrı dr a buji muayenesi yapmalarını istedim ikiside rahim ağzı yetmezliğim olduğunu onayladılar. Öyle hamile kaldım tekrar.

Hayır henüz değilim. Korkuyorum biraz. Alttan muayene olayını da kafamda bitirmiş değilim. Ondan bile korkuyorum.

Canım şuanda enfeksiyon ile mucadele ediyorum. İki gündür hastanedeyim. Damardan antibiyotik aliyorum. Dün perinatolog enfeksiyondan bebek ölmez ikiz olduğu için rahmin yetersiz gelmiştir 12.haftada senkriyaj yapalım dedi. O dönem tekrar geleceğiz tekrar görüşeceğiz

Hayır henüz değilim. Korkuyorum biraz. Alttan muayene olayını da kafamda bitirmiş değilim. Ondan bile korkuyorum.
Önce onu yenmen lazım o zaman canım bende korkuyordum ama normal doğum yaptım kızımı mecburdur yani 40sonrası muayene alttan hemde öğrenmemiz gereken bir durum ve en kesin teşhis buji muayenesi o yüzden yaptırdm

Allah şifa versin, geçmiş olsun

Bende normal doğum yaptım hatta günlerce sancı da çekmişim tabi doğum sancısı olduğunu bilmeden ama hala çekincelerim var.. Sanırım gitsem doktora başarırım bu kez ama sadece işte korkuyorum biraz

Bende normal doğum yaptım hatta günlerce sancı da çekmişim tabi doğum sancısı olduğunu bilmeden ama hala çekincelerim var.. Sanırım gitsem doktora başarırım bu kez ama sadece işte korkuyorum biraz
Başarırsın canım kendini toparla da gidersin canım Allah tekrar evlat acısı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…