- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Anladım peki çok özel olacak ama hamiile kaldığımı anladıktann sonra yada Dikişten sonra eşle yaklaşmak birlikte olmak yok dimiDikişten sonra 40 ı bulan da var 39 38 leri görende cok ben 36+1 deyim kendini koruman gerekiyor yalnız eskisi gbi harektli nir yasantmz olmuyor malesf
Kızlar 42 gün önce 23 haftalık doğum yaptım 6 gün sonra bebeğimi kaybettim maalesef neden erken doğum yaptığımı bilemediler şimdi özel hastanede bi doktora gittim alttan muayene etti rahim ağzı yetmezliği var dedi bi dahaki gebelikte dikiş atılacak dedi 6 ay kesin korunmalısın dedi bu durumu yaşayıp miyat doğum yapan var mı dikiş atıldıktan sonra yani her halükarda erken mi doğacak ikinci bebeğim?
Merhaba, aradan zaman geçtiği için durumunuzu merak ettim hamile kaldınız mı? ve dikiş atıldı mı? Bana da rahim ağzı yetmezliği tanısı koyulmuştu da..Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Alttan bakmayla mi anlaşılıyor nasıl anlasiliyor. Bende 22.haftada erken doğum yaptım. Şimdi tekrar hamileyim korkuyorum. Enfeksiyon sebebiyle dediler ama rahim ağzı yetmezliği ile alakası da var mı acabaMerhaba, aradan zaman geçtiği için durumunuzu merak ettim hamile kaldınız mı? ve dikiş atıldı mı? Bana da rahim ağzı yetmezliği tanısı koyulmuştu da..
Hamilelikte alttan bakılarak rahim ağzı ölçülerek teşhis de koyulabiliyor ama benim gebeliğimin başından itibaren ara ara kanamalarım olmuştu. Bu nedenle alttan muayne hiç yapılmadı bana. 24. haftamda rutin kontrolümde normal ultrasonda rahim ağzının açıldığını, hunileşme olduğunu fark edildi, ağrısız sancısız bir açılma, hiç birşekilde hissetmedim bu durumu.. 10 gün boyunca da kasılma olmaması için ilaçlar verildi ama yetmedi.. Doktor da bı sürecin sonunda teşhisi koydu. Gebelik yaşanmadan tam teşhisi koyulamıyor.Alttan bakmayla mi anlaşılıyor nasıl anlasiliyor. Bende 22.haftada erken doğum yaptım. Şimdi tekrar hamileyim korkuyorum. Enfeksiyon sebebiyle dediler ama rahim ağzı yetmezliği ile alakası da var mı acaba
Eee dikiş atıldı mı size.Hamilelikte alttan bakılarak rahim ağzı ölçülerek teşhis de koyulabiliyor ama benim gebeliğimin başından itibaren ara ara kanamalarım olmuştu. Bu nedenle alttan muayne hiç yapılmadı bana. 24. haftamda rutin kontrolümde normal ultrasonda rahim ağzının açıldığını, hunileşme olduğunu fark edildi, ağrısız sancısız bir açılma, hiç birşekilde hissetmedim bu durumu.. 10 gün boyunca da kasılma olmaması için ilaçlar verildi ama yetmedi.. Doktor da bı sürecin sonunda teşhisi koydu. Gebelik yaşanmadan tam teşhisi koyulamıyor.
Eee dikiş atıldı mı size.[/QUOTE 24. haftamda olduğum için ve kese aşağıya sarktığı için geç kalınmıştı, çok riskliydi bu nedenle yapılamadı ikici gebelikte önlem amaçlı yapılacak bakalım.
Evet canım hamileyim dikiş 14. Haftada atıldı 32 haftaya girdimMerhaba, aradan zaman geçtiği için durumunuzu merak ettim hamile kaldınız mı? ve dikiş atıldı mı? Bana da rahim ağzı yetmezliği tanısı koyulmuştu da..
Hamileyken buji muayenesi olamazsınız yalnız ultrasonda rahim boyu ölçülürAlttan bakmayla mi anlaşılıyor nasıl anlasiliyor. Bende 22.haftada erken doğum yaptım. Şimdi tekrar hamileyim korkuyorum. Enfeksiyon sebebiyle dediler ama rahim ağzı yetmezliği ile alakası da var mı acaba
Aslında şans işi benm dikişim atılırken ilk gebeliği olan birinin kini dr m fark etmiş ve dikişi attı ama onun farklı sorunlarında varmış rahim yapısıyla ilgili kaybetti bebeğini maalesefHamilelikte alttan bakılarak rahim ağzı ölçülerek teşhis de koyulabiliyor ama benim gebeliğimin başından itibaren ara ara kanamalarım olmuştu. Bu nedenle alttan muayne hiç yapılmadı bana. 24. haftamda rutin kontrolümde normal ultrasonda rahim ağzının açıldığını, hunileşme olduğunu fark edildi, ağrısız sancısız bir açılma, hiç birşekilde hissetmedim bu durumu.. 10 gün boyunca da kasılma olmaması için ilaçlar verildi ama yetmedi.. Doktor da bı sürecin sonunda teşhisi koydu. Gebelik yaşanmadan tam teşhisi koyulamıyor.
Maşalllah, sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu.. Dikiş atıldıktan sonra sürekli yatarak mı geldiniz bu zamana? yoksa zorlamadan rutin hayatınıza devam mı ettiniz?Evet canım hamileyim dikiş 14. Haftada atıldı 32 haftaya girdim
Yattım yemek wc duş harici hep yattım ailemin yanına geldik hatta evde tek olmam diye hastaneye gitmek dışında dışarı çıkmıyorum canım sonunda ulaşacağım şey için değer diyosun canım Allah sabrını veriyo bende korkuyordum çokMaşalllah, sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu.. Dikiş atıldıktan sonra sürekli yatarak mı geldiniz bu zamana? yoksa zorlamadan rutin hayatınıza devam mı ettiniz?
Öyle tabi merak ettim sadece canım ilk hamileliğimin son 10 günü ben de yattım, hatta tuvalete kalkmak bile yasaktı. Çok zorlu bir süreçti benim için ama Bebeğim için bir 10 ay daha da yatardım.. Sonu güzel olsun da hayırlısıylaYattım yemek wc duş harici hep yattım ailemin yanına geldik hatta evde tek olmam diye hastaneye gitmek dışında dışarı çıkmıyorum canım sonunda ulaşacağım şey için değer diyosun canım Allah sabrını veriyo bende korkuyordum çok
Aynen öyle canım zor ama mükafatı güzel olacak inşallahÖyle tabi merak ettim sadece canım ilk hamileliğimin son 10 günü ben de yattım, hatta tuvalete kalkmak bile yasaktı. Çok zorlu bir süreçti benim için ama Bebeğim için bir 10 ay daha da yatardım.. Sonu güzel olsun da hayırlısıyla
Bende aynı şekilde bebeğimi kaybettim. Enfeksiyon dediler merak ettim acaba tekrar hamile kalınca enfeksiyon için doktorunuz bi önlem aldı mı? Ya da alttan muayene etti mi bu gebelikte? Şu an kaçıncı haftanızdasınız?Alttan bakmayla mi anlaşılıyor nasıl anlasiliyor. Bende 22.haftada erken doğum yaptım. Şimdi tekrar hamileyim korkuyorum. Enfeksiyon sebebiyle dediler ama rahim ağzı yetmezliği ile alakası da var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?