- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
arkadaşlar benim 2 erken doğumumda 3 kaybım var hikayemi hatırlamek bile istemiyorum...lütfen siz de hikayenizi anlatmayın dinlemeyi çok isterdim ama yeniden tedaviye başlıyorum ve psikolojim bozuk...o yüzden dinlemeye cesaretim yok...Sadece bana kaybınız olduktan sonra diğer gebeliğinizde Ankara da hangi doktora gidip bebeğinizi kucağınıza aldınız hayırlısıyla onu yazar mısınız?doktorlar hasataneleri de bıraktı proflar özelde çok para istiyor onu geçtim vereceğim yavrum için ama bizim gibi sorunlu olunca hasatanede olması çok önemli.. o yüzden ya çok iyi doktor olsun ya hastanede çalışsın isityorum..gebelik süreceinde hastanede yatma olursa allah korusun yine erken doğum olursa küvez olayı altından kalkamayız..başımı okaşayacak babacan,benden önce harekete geçecek çok dikkatli bir doktor istiyorum benim diğerlerine dikişlerim biraz geç atıldı..hele ikicide son 2 hafta sertleşmeleri hisstetiğim halde sadece magnezyum ve fitille eve postladılar...o yüzden beni anlıcak bir doktor olsun..2 sezeryanım var bir de bemim bu sfer çok dikkatli olmam lazım Allahımın da yardımıyla..Hacettepe de doçen Özgür Özyüncü yü önerdi biri ama üniversite hastanesindeki kuyrukla nasıl olacak bilmiyorum..her an ulaşıp birşey de soramıcam..bu arada üniversite hastanesinde muayene olanlar varsa biraz bilgi verebilir mi?Riskli gebelik doktoru benim için uygun olacaktır sanırım..sevgiler
allah benim durumumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah...
canım biraz daha bilgi verir misin bu Başkent hakkında...Başkent Hastanesi diye mi geçiyor?Nerede tam olarak?bir de yoğun yenidoğan ün,tesi falan var mı?yani küvez falan?bir de tüm test ve tahlilerini yaptırabiliyor musun?Prof olduğu için farklı bir muayene ücreti vardır heralde.Nasıl oluyor acab?Hastanede yatmam gerekirse yatabilecek miyim?Emekli sandığına bağlıyım ben..Ankara'ya yeni taşındım da pek bilgim yok..Teşekkürler ilgin için..Allah yardımcın olsun canım..
canım biraz daha bilgi verir misin bu Başkent hakkında...Başkent Hastanesi diye mi geçiyor?Nerede tam olarak?bir de yoğun yenidoğan ün,tesi falan var mı?yani küvez falan?bir de tüm test ve tahlilerini yaptırabiliyor musun?Prof olduğu için farklı bir muayene ücreti vardır heralde.Nasıl oluyor acab?Hastanede yatmam gerekirse yatabilecek miyim?Emekli sandığına bağlıyım ben..Ankara'ya yeni taşındım da pek bilgim yok..Teşekkürler ilgin için..Allah yardımcın olsun canım..
Maşallah canım kuzularına..ben şu an hamile değilim canım ama bu ay tedaviye başlıcaz şimdiden araştırayım dedim çünkü ilk muayeneden itibaren iyi bir doktor takip etsin istiyorum..yani tutarsa başka bir doktora başlıcam inşallah...
sevgili üç melek annesi, özelden cevap yazamıyorum(mesaj hakkım dolmamış)
ben serdar oğuz a hiç gitmedim . randevu almıştım ama sonradan vazgeçtim. randevu alırken sekreteri hala hastanede görev yaptığını söylemişti. Muayene ücreti 200 lira idi. çok yüksek geldi. ben 3 farklı doktora gittim. Ve şunu farkettim biri diğerinden çok farklı değil. şimdi trombofili için gebelik öncesi ilaç kullanıyorum.. şuan linaya devam ediyorum. ama hamile kaldıktan sonra bir de göğşen önalan a gideceğim . arkadaşlarım tavsiye etti. Riskli gebelikte iyi imiş. başkentte imiş oda muayene farkı 43 lira idi. benim doktordan beklediğim tek bir şey var ilgi ilgi ilgi.... gerisi beni ilgilendirmiyor. İstediği kadar ünlü prof olsun bana 5 dakika ayırıyorsa, benimle ilgili çoğu şeyi gözden kaçıracaktır. Belki denecek ki 100 hastasından biri düşük yapmış, ama o ben olduktan sonra bu neyi değiştirir? o yüzden popüler ve çok para kazananlardan uzak olmaya çalışıyorum. herşeyin hayırlısı olması dileğiyle...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?