Moralimi bozsun diye gitmedim kim ister bunu kendine yapmayı. ben doktora detaylı ultrasonum için gittim geçmişte de o hastanede takipli olduğum için Bilinçli gittim. Normal kadın doğum doktoru değil perinatolog olduğu için, Nereden bilebilirdim bu şekilde konuşacağını. Ki bir noktada gitmiş olmam daha mantıklı değilmi düzgün yapılmamış bir işlemi belki erken fark edildiği için kurtarılma ihtimali vardır belki bir vesiledir diye umut etmekten başka çarem yok
Diğer bahsini ettiğiniz konuya gelecek olursak; ben o gün hastaneden geldim daha yeni duydum O anın şokuyla burada da derdimi paylaştığım benimle aynı durumda olan annelerle konuşmak rahatlatıyor beni. Eşim dışında yaşadığım şehirde hiçbir akrabam yok annemi arayıp telefonda sürekli sıkıntılı şeylerden bahsetmek istemiyorum üzülüyor yanımda değil yakınımda değil...o kadar yüksek ve gergin bir şekilde riskli grupta bebeğiniz kim diyor sana riski yok diye söyleyince haliyle kim ilk duyduğunda kulak ardı edebilir evlat neticede tırnağına iğne batsın istemez kimse. Bende haliyle üzüldüm hala da üzülüyorum elimde değil bu içime artık düştü bu şüphe inşallah vaktiyle doğacağı güne kadar bu aklımın bir köşesinde duracak. Elhamdulillah inançlı insanlarız ne gelirse rabbimden kabulüm. ama üzülmem diyen beri gelsin
Yüzde yüz net bilgi evet veremez testler görüştüm sonrasında başka doktorlarla Yani risk yok denilir dünyaya geldiğinde bebekte problem olabilir, yüksek riskli çıkar hiçbir problemi yoktur bebeğin, bunu dünyaya gElinceye kadar aslında net söylemek o testle mümkün değil dedi. Zaten benim korkun test değil dikiş olayı beni yıktı daha cesaret edip doktora gidemedim duyacaklarımı kaldırabilir miyim bilmiyorum belki hiçbirşeyim yoktur ama diğer türlüsünü düşündükçe nefes alamıyorum boğazım düğümleniyor
rabbim şu mübarek günlerde bana dayanma gücü ver diye dua edip ağlıyorum günlerdir...