• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı yetmezliği ile normal doğum

sevgice26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
35 haftalık olmuştum ama kızım 39 haftayla uyumluydu Rahim ağzı yetmezliğim vardı serkajlıydım kızım sürekli dikişe vurmaya başladı ama sancım falan yoktu sadece acıyordu akşama kadar öyle gitti akşam 5 gibi sancılarda başladı 5 dk bir bazen iki kez gelen neyse yemek falan yiyemiyorum ama acıdan eşim başka şehirdeydi ben kaynım gilde kalıyodum kaynım hazırlan hastaneye gidiyoruz dedi ilk başta istemedim geri yolluyorlar yada sancıyı durduruyorlar die neyse hazırlandık geldik hastaneye alttan muayene etti bu ne serviksin yırtılmak üzere dedi hemen alıcaz ipleri dedi uyıtun sakinleştirin falan dedim ama gerek yok . Acımaz korkma dedi masaya çıktım bi makas sesi duydum tamam dikişini aldık dedi ipleri aldıktan sonra muayene etti 2 cm dedi hadi doğuma gidiyoruz dedi ben mal gibi kaldım nooluyo ne doğumu daha 2 cm die neyse saat akşam 12 de 2 cm di bi kat merdivenlerden çıktım doğum haneye 4 cm olmuş dedi ben şok yatırdılar nst ye bağlandım sancılar 80 den aşşa düşmüyo ama ben hafif bi bel ağrısı hissediyorum 100 de sedece sert bi acıhissettim o zaman da 5 cm olmuş dediler zaten .sabaha hemşire geldi suyu patlattı sonra benim o sakin halimden eser kalmadı ,nasıl bağırıyorum nie patlattın daha 5 cm de die ağrılarda arttı neyse suyu patlattıktan 15 dakika sonra ıkınmalar başladı ama kimse bana ne yapacağımı söylemedi ben sancı geldikce ıkındım 3.Ikınmada başı ele geliyodu ama ben yataktaydım hemşireye bağırıyorum ama tınlamıyo neyse en son artık başı çıkacekken doğuyoorr die bi bağırdım temizlikçi geldi bağırma bişeyin yok die abla doğuyor yardım et dedim görünce hemşireye bağırdı başı çıkmak üzere die 8 i birden geldi ama nasıl bağırıyorlar bana ,daha 5 cm di naaptın ıknma kalk masaya çık falan ıkınmadım koşa koşa doğum masasına çıktım bi çığlıkta bebek komple çıktı morarmıştı hareket etmiyordu ebe vurdu sıkıştıtdı falan bi vıyak dedi yine sustu oksijen kaskı taktılar bi saat düzeldi, sonra benim dikişlerim atılmaya başladı kesmişlerdi doğum anında kontrolsüz ıkınmışım ne demekse ne dedilerse onu yaptım ben, çok fazla yırtık var dedi uyuşturmadan dikmeye başladı canım yanıor diyorum ama dinleyen yok neyse iğne batmasından saydığım kadarıyla 50 nin üzerinde dikişim var doğum anı değilde önceki sancılar ve dikiş can yakıcı oldu
benim doğumum kolay oldu bence öncesini ve sonrasını saymazsak tabi inş sizlerinde öyle olur iki tane kayıptan sonra kızıma kavuştum rabbim meleğimin acısını göstemesin inş

maşallah Allah analı babalı büyütsün bende de dikiş var dikişiniz kaçıncı hafta atıldı

maşallah Allah analı babalı büyütsün bende de dikiş var dikişiniz kaçıncı hafta atıldı
Canım ben biraz zor dikiş attırdım 6 . Haftadan 15. Haftaya kadar 9 farklı doktora gittim ve hiçbiri dikişi kabul etmedi takip edicez dedi ben ısrar ettim ama rahim uzunluğunu ölçmediler bile imkanları zorlayıp özele gittim 16. Haftada rahim uzunluğuna baktı 3 tü gecikmeyelim açılma başlamış dedi 16+3 te dikişim atıldı sabah dikiş attı öğlen taburcu oldum hiç kanama olmadı o yüzden müsade etti sanırım yoksa normalde 1 gece kalınmalıymış

canımhastanedeyim dikişim açılmış her an doğurabilirsin dedi doktor çok korkuyorum daha 24.haftayız :KK43:

canımhastanedeyim dikişim açılmış her an doğurabilirsin dedi doktor çok korkuyorum daha 24.haftayız :KK43:
Ahhh canım benim yaa çok üzüldüm rabbim hakkında hayırlı olanı versin suyun falan gelmediyse kese de dışarı çıkmadıysa fazla sıkıntı olmaz inş Allahın izniyle 30 u geçersin kessinlikle kalkma sadece tuvalet için kalk ilaçlarını aksatma umarım haftan ilerler de sağ sağlim alırsın kucağına

Back
X