• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim ağzı yarası

Karanlik111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
312
158
303
arkadaşlar bu durumu yaşayanlara sorum varkoku ve akıntınız yakma işleminden sonra devam etti mi?koku yara sebepli mi acaba?

peki şu an nasılsın akıntı koku vs tamamengeçti mi?bir de ilişkide acı hissediyor muydnuuz
Öncesinde evet acı hissediyordum,yaktırmadan sonra bir ay yasak zaten şimdi ise akıntı devam ediyor ama acı kalmadı..adet düzensizliği var ,bir ayda iki defa hasta oldum doktorum herşey normal diyo,anlamadım gitti..hormon testi yaptıracağım galiba,böyle olacağını bilseydim yaktımazdım bana soğan kürü dene demişlerdi olmazsa onu da deneyeceğim

Öncesinde evet acı hissediyordum,yaktırmadan sonra bir ay yasak zaten şimdi ise akıntı devam ediyor ama acı kalmadı..adet düzensizliği var ,bir ayda iki defa hasta oldum doktorum herşey normal diyo,anlamadım gitti..hormon testi yaptıracağım galiba,böyle olacağını bilseydim yaktımazdım bana soğan kürü dene demişlerdi olmazsa onu da deneyeceğim

öncesşnde kokulu akıntı var mıydı peki? benim adetim düzenli üstüne üstlik hamile kalmıştım yaram varken normalde olmaması gerekiyordu ki bebek bizim için sğpriz olduk dikkat ediyorduk yaraya rağmen oldu. (şükürler olsun allah olmsysnlara da versşn :) )

Back