Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim ağzımdaki yarayı taktıralım 10 gün oldu, doktor 1 hafta 10 gün ilişki yasağı vermişti, dün 10.gündü ilişki esnasında yoğun kanama oldu, başına gelen var mı?
Rahim ağzımdaki yarayı taktıralım 10 gün oldu, doktor 1 hafta 10 gün ilişki yasağı vermişti, dün 10.gündü ilişki esnasında yoğun kanama oldu, başına gelen var mı?
Hamilelikte akıntı yönünden sıkıntı oluyormuş, ben hamile kaldım yara yakıldıktan sonra, boş gebelikmiş iki aylıkken alındı, yarayla alakalı bi sıkıntı yaşamadım hamilelikte. Korkmayın yaktırmaktan
Hamilelikte akıntı yönünden sıkıntı oluyormuş, ben hamile kaldım yara yakıldıktan sonra, boş gebelikmiş iki aylıkken alındı, yarayla alakalı bi sıkıntı yaşamadım hamilelikte. Korkmayın yaktırmaktan
Arkadaşlar bende çok karışığım, bende de var ve büyüyor sanırım. Doktorum donduralım dedi. Ama hiç gebelik yaşamadım, olumsuz etkilenmesinden korkuyorum. Gerçi gebe kalmanın yara varken daha zor olduğunu da ekledi. Spermleri öldürüyormuş, geçmesini engelliyormuş.
Annemde yıllar önce yaktırmış ve sonrasında hamile kalmıştı.