rahim agzi yarasi ve gebelik

gzmre

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
57
0
16
Antalya
mrb.ark.ben siteyi uzun zaman takip ediorum ve cok guzel seyler yaziosunuz.simdiden yardimlariniz icin tsk ederim.benim rahim agzina yaram var ve yaram varken gebe kalmistim ve sonlardirmak zorundaydim ve sonlandirildi 2.5 yil oldu ve ben yeniden hamile kalmak istiorum esimle uzun ugrasmalarimiza ragmen bi turlu olmuo dr. gittim bi sorunumin olmadigini soledi ocaga kadar olmazsa tekrar gelin dedi.ekim de reglm 1 gu.ngecikmisti ama reglm 2 gun surdu gun surdu bile denmz 2. gunu kahverengi lekelenme oldu o da iki gun surdu acaba ustune gorme olabilir miyim ve acayil mide bulantim var ama test yapmaya korkuorum hep negatif sonuclar aldim dr.gitmeye korkuorum bana yardimci olursaniz sevenirim bilgilenmeye ihtyacin var. smdidem cvplariniz icin tsk ederim

Canım benimde aynı senin gibi rahim ağzında yara vardı ama ben tedavi ettirdim yani dondurma işlemi yapılmıştı.Sonra çocuk düşündük.Ancak doğduktan sonra kaybettim Benimde birinci gün kahve rengi lekelenmem oldu ama damla şeklinde 2.ci günde olmuştu.Ama ben adetime 1 gün kala idrar testi yaptım silik çıkmıştı erken yaptım diye.Ama benim içime doğmuştu .Hemşire bebek yerleşiyo o yüzden kahverengi kanaman gelmiştir demişti bana.

anladim canim cok uzuldum ya bu durumda nedenir bilmiorum gercekten. doktorum bana ocaga kadar.beklememi soledi occaga kadar olmazsa yarani dondururuz esinle sana test yapariz dedi bende bekliorum smdi ama calismalarada devam ediorum :) bn 5 aydir oo silik cizgiyi bile goremedim.canimm o zmann senn hamissin 1 hafta sonra tekrar yap net olarak cizgiyi gorursun ins. allah bagislasin allah kucagina saglikli bi sekilde almayi nasip etsin cok sevindimm allah en kisa zaman da bana da gosterir ins. iki cizgiyi :)

Canım yazdım ama herhalde görmedin o kısmı benim bebeğim doğduktan sonra kaybettim .

pardon canim.cok uzuldum dogduktan snra kaybetmek daha kotu bisi allah sabir versin ama uzulme ve birakma umudunu hic bi zaman kaybetme tatlim allahim isteyipde olmayanlara versin rabbim buyuk vericek hepimizede.bnde kurtaj olmustum bazi nedenlerden dolayi aldirmak zorunda kaldim ama suan o kadar psmanim ki o yuzden bebegimin olmasini cok istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…