Aynısını yaşıyorum ayrıca idrar sorunuda yapıyor sanırım sürekli idrar hissi idrardan sonra daha çok yanma yine bana smear yolu görndü sanırım en son geçen sene subat sonu yaptırmıştım bi sene olmuş yoruldum kadın olmak cidden zorMerhaba kızlar rahim ağzı yarası vajinal yanma yapar mı ? bazen ağrılarım makata vuruyor . Büyün gün hiç geçmeden yanma var vajinada .
Bende 11 gün önce yaktırdım. İyiydim ama şuan kasıklarım çok ağrıyor . Sizde böyle bi durumla karşılaştınız mı?Benimde rahimde yara vardı yakma işlemi yaptırdım bir tık daha rahatladım gerçekten
Benim niye böyle ya çıldırcam artıkYok canım karsilasmadim bir sıkıntı ağrı olmamisti benimde Biray oldu yaktirali
Hayır çağırmadı. İşlemden kaç gün sonra kontrole gitmem gerekNormaldir bence seni tekrar cagirmado mi kontrole
Merhaba yakma işlemini nerde yaptırdınız uyutuyolarmı çok ağrılı bi işlemmi?Benimde rahimde yara vardı yakma işlemi yaptırdım bir tık daha rahatladım gerçekten
Durumunuz nasıl şuan bende de rahim ağzında yara var 4 ay önce teşhis koyuldu kokulu akıntı kaşıntı da oluyor sizdede oluyor mu? Ayrıca hpv45 çıktı bende kolposkopi yapılacak.Merhaba kızlar rahim ağzı yarası vajinal yanma yapar mı ? bazen ağrılarım makata vuruyor . Büyün gün hiç geçmeden yanma var vajinada .
Geçtimi acaba sıkıntılarınız. Bendede ağrı makata vuruyo alt karın bölgemde basınç gibi rahatsızlık hissediyorum. Sizdede böyle oluyomuydu.Merhaba kızlar rahim ağzı yarası vajinal yanma yapar mı ? bazen ağrılarım makata vuruyor . Büyün gün hiç geçmeden yanma var vajinada .
Alt karında huzursuzluk basınç hissi makata vuran ağrımı oluyomuydu? Gittinizmi hastaneye bir sonuç aldınızmı neden oluyomuş?Aynısını yaşıyorum ayrıca idrar sorunuda yapıyor sanırım sürekli idrar hissi idrardan sonra daha çok yanma yine bana smear yolu görndü sanırım en son geçen sene subat sonu yaptırmıştım bi sene olmuş yoruldum kadın olmak cidden zor