• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim ağzı yarası,polistik over tanısı..olan varmı nasıl bir yol izlemeliyim

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
arkadaşlar ....pek bilgi sahibi değilim...daha önce doktora gittiğimde bana rahim ağzında yara olduğunu bunu yaktığında hiç çocugum olmadıgı cın gebelık rıskımın azalacagını soledı...dogum yaparsan öle yakarız demıs tı...ben akıntı problemı ıle bugun doktora gıttım ...doktor yaranın cok ılerledıgını hapla tedavı edılemeyecegını...yakılması gereklılıgını soyledı...ben hamıle kalmamı etkıler mı dıye sordum o ıse hayır sansı arttırır dedi....aynı zamanda polistik over sanırım kist bunların olduğunu söyledi....anlattığı şeyleri açıkcası pek de anlamadım ..tam olarak bir açıklama yapmadı....kan tahlılı verdım ama gec cıkacakmıs....ne dır bunlar......rahım agzındakı yarayı yaktırmalımıyım.......bu polistik over konsuunda bılgınız varmı

meraba canım benimde rahim agzımda yaram vardı ve yaktı dokt ama bana böle bişe söylemediler yani gebelik riskinin azalacagı hakkında bilgi vermediler engel olacagınınıda sanmıyorum bende çocuk istiyorum çünkü,hiç zor bişeyde deyil bence dahada büyümeden bir an önce yaktır

amnan yara demeyın bana kurtajdan sonra nerdeyse 1bucuk sene cektım bu sorunu işin kotu tarafı 4doktorda farkedemdı durumu arkadaşlr.dogumyapamamış baynalrda yakma yeıne dondurma işlemi yapıyoalrmiş ve benım doktorumda dondurdu yarayı çok sukur sonrasında hıç bi problemım kalmadı benım ilişki sırasında kanamam oluyordu arkadşlar sişzdedeole bişi oldumu

acıkcası ben degıl doktor farkettı kanama olmuyordu canım....doktor gun verdı özel bır hastaneden gun aldım..adet donemı sonrası gıdıcem yaktırmaya umarım...gebelıge engel degıldır

merhaba şirine
smear testi yaptı mı?gebe kalmak istiyorsan bu testi de yaptırmanı tavsiye ederim.rahim ağzı kanseri için yaptılar bana.çok şükr negatif çıktı.bence başka bir doktora daha danış derim.polistik over için de soğan suyunu tavsiye ederim.ve doktorula açık açık konuş.aklında problem kalmasın.doktoruna güvenmen lazım.eğer güvenmiyorsan güvenebileceğin bir doktor bul.soğan suyunu muhakak dene

Merhaba şirine bende de yara vardı ve ilaçlarla geçmedi ve yaktırdım bende bebek düşünüyorum. Doktorumda rahimde yara varken zor hamile kalınır dedi.
Yakma işlemide çok basit bi işlem sakın korkma. Yara yıda mutlaka tedavi ettir. Smear testi de yaptır mutlaka yakma işleminden önce. Sevgiler....

Back
X