Öncelikle herkese merhaba ben 2 bucuk yillik evliyim 3 dusugum var 2si kimyasal 1 i kurtajla sonlandi su andada son kimyasalin üzerinden 8 ay gecti cok doktor gezdim genetik test rahim filmi hormon tahlili vs. Herseyi yaptirdim hic birinde sorun cikmadi tek doktorlar dusuklerimin nedeni olarak pihtilasma oldugunu söyleyip kan sulandirici kullanman gerek dediler 2. Den sonra ama 3.ye kalir kalmaz kan sulandirici igne başlamam ragmen kimyasal oldu birde surekli geçmişten enfeksiyonum vardi dedigim gibi su andada aradan 8 ay geçmişken gecen ay çok iyi bi doktor bulup gittim çünkü bu seferde kalamiyordum ve bu doktor rahim ağzında yara olduğunu ve ilerlerse kansere donusecegini ayrıca spermin gecisini etkileyerek hamile kalmami engellediğini ve dusuklere dahi sebebiyet verebileceğini söyleyerek smier testimin temiz olduğunu görerek dondurma işlemi yaptı fakat dondurma işleminden sonra nelere dikkat edeceğimi söylemedi ve dondurmadan 10 gun sonrasinda biz esimle iliskiye girdik normalde 1 ay olmaması gerekiyormuş sorum şu bu durumu yasayan ve sorunu olan oldumu bu durum tedaviyi aksatirmi? Birde dondurma işleminden sonra yara tamamen kaybolduktan sonra hamile kalip ilerleyen oldumu? Nolur cevap verin