Ne olur bir cevap:26:
şekerim aynı durumdayız bende 5 6 ay önce giitm ilk dr yakılması gerek dedi güvenmedim başka dr gittim ilaç verdi fitil ve tüp krem fitli 2 defa verdi kullandım benm akıntıdan başka şikayetim yoktu akıntım durduu çok şükür bende geçtimi geçmdimi bilmiyorum bebekte istiyorumm ve hiç doğum yapmamamış kadınlara yara yakmıolarmış çünkü rahmin yapısını bozuyomuş bukadar bilgim var ama akıntın ve iilişki sırasında ağrın varsa tekrar görün dr
ben de bebek düşünüyorum ama bir doktora görüncem bakalım geçenlerde çok kasık ve bel ağrım olmuştu akıntı sorunu da oldu biraz korkuyorum inş. yara değildirben de fitil antibiyotik hap kullanmıştım bana hiç yakmaktan bahsetmemişti doktor nerdeyse bi sene oldu...
aynen 2.kez dr gidişimd banada hiç yakmak kelimesini kullanmadı bile zaten direk doum düşük fln yaptınmı die sordu ozman ben anlamamıştım demekki bunun için sormuşş..ben de çok çabuk üşütüp ltihapalan biriyim hassasım bu konuda yaz günü bile çorapsız terliksiz gezmemeye çalışıyom adet gunlerimde ağrıdan ölüyorm acillik bile oluyorumm...tek bebeğğimi istiyorum başka bişy istemiyorumm tabi raabbiiiiim ne zman nasip ederse bekliyorum ben evleneli 10 ay oldu şimdlik daha dr gitmicem b kaç ay daha geçsin iyi bi dr bulup gitmek istiyorum inş.. gerekte kalmaz ...bu arada yumurtlama dönemindeysen o ağrılar oluo en azından bende oluyo soğan kürü nü dene bak yara iltihapa çok iyi geliomuş ben ramazandan sonra başlıcam inş...
ben de öyle çorapsız terliksiz gezemiyorum aynıyız canımsoğan kürünü duydum ben de yaparım belki inş. yumurtlama dönemi bitti adet oldum adet bitti benim kasıklarım gene ağrıyor
ozaman ilthapın kurumadı cnm :S
akıntım yok ama
ben de öyle çorapsız terliksiz gezemiyorum aynıyız canımsoğan kürünü duydum ben de yaparım belki inş. yumurtlama dönemi bitti adet oldum adet bitti benim kasıklarım gene ağrıyor
benm de adetime 3 gun var akıntım ve sancım başladı hasta olcam galibaa..:S
canım adet oldun mu merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?