Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiyorum doktora geçecek gibi durmuyor dedim belki bitkisel bişey vardirBildigim kadariyla yakiyolar yarayi kadin doguma gidin bir an once bitkisel tedaviler kisiden kisiye farkli etkiler gosterebilir. Gecmis olsun
Şuan ilaç ve fitil kullanıyorum kontrole gittim henüz geçmedi smer testi yapıldı bakalım nasıl gelecek sonuç50 doktor değiştim geçmedi dondurdum geçmedi. Bir tane doktor fitille geçirdi. Tam oh dedim eneksiyonum kronik olduğu için kızarıklık olmuş yine alttaki sebebi çözmeden düzelmez. Kronikliği yenmek için uğraşıyorum. Doğum yapmadıysanız önermiyor doktorlar ya da dondurma yapıyorlar. Yaranız büyükse müdahale ettirin.
Çok geçmiş olsun. Gebelik geçirdiyseniz buna bağlı kanamanız oldu mu?50 doktor değiştim geçmedi dondurdum geçmedi. Bir tane doktor fitille geçirdi. Tam oh dedim eneksiyonum kronik olduğu için kızarıklık olmuş yine alttaki sebebi çözmeden düzelmez. Kronikliği yenmek için uğraşıyorum. Doğum yapmadıysanız önermiyor doktorlar ya da dondurma yapıyorlar. Yaranız büyükse müdahale ettirin.
Teşekkürler. Gebelik geçirmedim. Ama yarayı ilk öğrenmem ilişkide kanama olmasından dolayıydı. Doktorlar çok önemsemedi ama ilişkide kanama olduğu için çok kafaya takmıştım. Eskiye göre epey iyi durumda fakat enfeksiyonum tamamen geçmeden düzelme tam olmuyor.Çok geçmiş olsun. Gebelik geçirdiyseniz buna bağlı kanamanız oldu mu?
Çok geçmiş olsun. İlişkiden sonra zaman zaman kanama bende de oluyor. İlişkim hep ağrılı oluyor, doktora gittim alttan baktı ama yara vs demedi. Şimdi gebeyim kanamam oluyor durduk yere. Ayrıca vajinal ultrason çok canımı acıtıyor. Ben de rahimde bir yaradan şüpheleniyorum. Siz de hangi belirtiler vardı acaba? Doktor nasıl anladı yara olduğunu ?Teşekkürler. Gebelik geçirmedim. Ama yarayı ilk öğrenmem ilişkide kanama olmasından dolayıydı. Doktorlar çok önemsemedi ama ilişkide kanama olduğu için çok kafaya takmıştım. Eskiye göre epey iyi durumda fakat enfeksiyonum tamamen geçmeden düzelme tam olmuyor.
Doktor muayenesinde spekulumla açarken içine bakıyorlar rahim ağzında görülüyor. Polip miyom hormonlar kist allah korusun bir sorun var mı yok mu bir baktırın durumunuzu söyleyin. Ufak bir şeyde olabilir. Ben de kanama oldu enfeksiyında varmış ihmal etmişim hep kanamadan sonra korktum sonra smear aldı dedi ki yaran hala kanıyor çok korkutmuştu beni. Allahtan bir şey çıkmadı smear de sonra geçirmeye uğraştım işte. Bazı doktorlar sanki kansermişim gibi tepkiler verince çok sinir bozucu oluyorlar ilgisiz. psikolojimi bozdular zamanla anladım ben de önemsiz bir şey olduğunu. Kanama yapıyorsa yakma ya da dondurma yapıyorlar gebeyseniz doğumdan sonra birçoğu kendi kendine geçiyormuş rahim kendini yenilediği için.Çok geçmiş olsun. İlişkiden sonra zaman zaman kanama bende de oluyor. İlişkim hep ağrılı oluyor, doktora gittim alttan baktı ama yara vs demedi. Şimdi gebeyim kanamam oluyor durduk yere. Ayrıca vajinal ultrason çok canımı acıtıyor. Ben de rahimde bir yaradan şüpheleniyorum. Siz de hangi belirtiler vardı acaba? Doktor nasıl anladı yara olduğunu ?
Valla bu teşhisi koyabilen doktora plaket verilmesi lazım yarayı bile zor anlıyorlarBehçet hastalığı genital bölgeye de vurabiliyormus çok iyi bir doktora gidip detaylı baktırmak gerekiyor benim bir yakınımın da böyle yarası vardı çok zor anladılar
Kız çok çekti eşiyle beraber olamıyordu bile en son gözlerine vurdu Behçet göze de vuruyormuş görme sorunundan anladılarValla bu teşhisi koyabilen doktora plaket verilmesi lazım yarayı bile zor anlıyorlar
Çok teşekkür ederim. Gebeliğimin durumu kritik, eğer doğum olursa sonrasında tekrar değerlendireceğim. Hpv riski için gitmiştim gebelik öncesi, hpv göremedim dedi. Tabi bilmiyorum hpv bakmakla anlaşılıyor mu, ben de smear testi vereceğim kaçarı yok artıkDoktor muayenesinde spekulumla açarken içine bakıyorlar rahim ağzında görülüyor. Polip miyom hormonlar kist allah korusun bir sorun var mı yok mu bir baktırın durumunuzu söyleyin. Ufak bir şeyde olabilir. Ben de kanama oldu enfeksiyında varmış ihmal etmişim hep kanamadan sonra korktum sonra smear aldı dedi ki yaran hala kanıyor çok korkutmuştu beni. Allahtan bir şey çıkmadı smear de sonra geçirmeye uğraştım işte. Bazı doktorlar sanki kansermişim gibi tepkiler verince çok sinir bozucu oluyorlar ilgisiz. psikolojimi bozdular zamanla anladım ben de önemsiz bir şey olduğunu. Kanama yapıyorsa yakma ya da dondurma yapıyorlar gebeyseniz doğumdan sonra birçoğu kendi kendine geçiyormuş rahim kendini yenilediği için.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hpv göremedim derken, siğil yok demek istemiş doktor sanırım. Kanamanız varsa tabii gebeliğiniz için öncelikle muayene olun derim. Onun dışında yara varsa doktor görürdü belki sonradan olmuştur bilemiyorum. Ama gebelikte müdahale edilmiyor zaten. Daha sonrasında halledilir. Fitille geçende var geçmezse de yakma dondurma yapılır 5dakikalık 0 acılı bir işlem zaten endişe etmeyin. Çok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim. Gebeliğimin durumu kritik, eğer doğum olursa sonrasında tekrar değerlendireceğim. Hpv riski için gitmiştim gebelik öncesi, hpv göremedim dedi. Tabi bilmiyorum hpv bakmakla anlaşılıyor mu, ben de smear testi vereceğim kaçarı yok artık
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Size de çok geçmiş olsunİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hpv göremedim derken, siğil yok demek istemiş doktor sanırım. Kanamanız varsa tabii gebeliğiniz için öncelikle muayene olun derim. Onun dışında yara varsa doktor görürdü belki sonradan olmuştur bilemiyorum. Ama gebelikte müdahale edilmiyor zaten. Daha sonrasında halledilir. Fitille geçende var geçmezse de yakma dondurma yapılır 5dakikalık 0 acılı bir işlem zaten endişe etmeyin. Çok geçmiş olsun.
Hpv bakmakla anlasilamaz onun icin molekuler dna testi yaptirmaniz lazim. Ih mal etmeyinÇok teşekkür ederim. Gebeliğimin durumu kritik, eğer doğum olursa sonrasında tekrar değerlendireceğim. Hpv riski için gitmiştim gebelik öncesi, hpv göremedim dedi. Tabi bilmiyorum hpv bakmakla anlaşılıyor mu, ben de smear testi vereceğim kaçarı yok artık
Gecmis olsun anlattiklariniz Yasa’ya benziyor doktordan oranizin resmini cekmesini isteyin ve kontrol edin yara osla da Nazlı doktorlar söylemiyorlarÇok geçmiş olsun. İlişkiden sonra zaman zaman kanama bende de oluyor. İlişkim hep ağrılı oluyor, doktora gittim alttan baktı ama yara vs demedi. Şimdi gebeyim kanamam oluyor durduk yere. Ayrıca vajinal ultrason çok canımı acıtıyor. Ben de rahimde bir yaradan şüpheleniyorum. Siz de hangi belirtiler vardı acaba? Doktor nasıl anladı yara olduğunu ?