- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- Konu Sahibi LastMadOnEarth
Kızlar 12 gün önce doktora gittim akıntı,yanma,idrar azlığı ve sıklığı şikayetiyle,muayenede rahim ağzı yarası olduğunu öğrendim.2 çeşit antibiyotik ve 1 kutu fitil verdi.antibiyotikler de 1000er mg yani hafif de değiller. O sıralarda da regl oldum fitili kullanamadım. 2 gün önce reglim sona erdiğinde başladım fitile. Bugün de antibiyotiklerimin son günü bitiyor.fitil bitince de tekrar kontrole gideceğim.
Ancak şöyle ki; zaten doktora gitmeden önce de gayet güldür güldür akıntım vardı günde 1 pazarcı tezgahinda bulunan çamaşır kadar çamaşır değiştiriyordum Ilaç kullandım ettim yine bu akıntı var,bu defa daha kıvamlısoğan kürü denedim maydanoz denedim, daha ben n'apabilirimartık elime bi lavabo açıcı aletlerden alıp içimi mi temizleyeyim bana yardım edin
Ancak şöyle ki; zaten doktora gitmeden önce de gayet güldür güldür akıntım vardı günde 1 pazarcı tezgahinda bulunan çamaşır kadar çamaşır değiştiriyordum Ilaç kullandım ettim yine bu akıntı var,bu defa daha kıvamlısoğan kürü denedim maydanoz denedim, daha ben n'apabilirimartık elime bi lavabo açıcı aletlerden alıp içimi mi temizleyeyim bana yardım edin