• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı yarası için Anion sağlıklı ped

idizz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
64
31
288
İstanbul
Rahim ağzı yarası için Anion sağlıklı ped kullanan arkadaşlar var mı?Varsa gerçekten bir işe yarıyor mu?

Rahim ağzı yarası için Anion sağlıklı ped kullanan arkadaşlar var mı?Varsa gerçekten bir işe yarıyor mu?
,
kimsenin haberi yok demek ki ya da kullanan da buraya denk gelmemiş . ben de merak ettim yaram ve enfeksiyonum var yoğun olarak.hem de yıllar yılı var.ilaç antibiyoti hak getire .donduramıyorum da hekimim doğumdan sonra yaparız diyor,umarm sağlıklı bir şekilde gebe kalıp doğurabiliriz

,
kimsenin haberi yok demek ki ya da kullanan da buraya denk gelmemiş . ben de merak ettim yaram ve enfeksiyonum var yoğun olarak.hem de yıllar yılı var.ilaç antibiyoti hak getire .donduramıyorum da hekimim doğumdan sonra yaparız diyor,umarm sağlıklı bir şekilde gebe kalıp doğurabiliriz

sorunun cevaını buldun mu bilmiyorum, fakat benim bir yakınım bu dertten muzdaripti,bu pedlerden kullanmaya başladığından beri rahatsızlığının geçtiğini söyledi, ve 1.derece kanser başlangıcı olduğu teşhisi konmuştu. şu an hiç bir sıkıntısı yok, ben de yaklaşık 2 aydır günlük ped ve adet dönemi gündüz pedi kullanıyorum, mantarım vardı iyileşti,şaka gibi ancak adetim de düzene girdi inanamıyorum:KK68:

Back