rahim ağzı yarası hakkında

xoxzlembay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
493
2
44
Selam Kızlar,

Rahim agzında yara cıktı bende ufak bir yaraymıs.Sizde boyle bişey oldumu hamile kalmayı engellermi acaba?

Rahim ağzı yarası hamile kalmaya engel değildir.Bende de vardı ve doktorum hamileliğin bu konuda tedavi edici olduğunu söyledi,hamile kalmamı tavsiye etti.Şimdi kızım 3 yaşında,gerçekten de doğumdan sonra yaranın tamamen kaybolduğu ortaya çıktı.Düzenli kontrollerimi ve pap.smear testimi aksatmıyorum.

Sağol cnm,

Rahatladım valla.Bende birde sarı akıntı varmıs dr örnek aldı kultur yapıcak.Yarın sonuc cıkıcak.Cok sagol arkadasım.

çok enterasan benim doktorumda tam tersini söyledi.hamile kalmayı düşündüğüm için yaranı yakalım ama normal doğum yapacaksan tedavi etmeyeyim çünkü doğum yarayı gene başlatacak dedi.hamileleikte geçer falan demedi.bende sezeryan istiyorum nasip olursa dedim.sonra yaktı.hiç acımadı hatta gülerek yapıldı.boşuna korkmuşum.kafam karıştı şimdi.hamileliğe engel değil biliyorum ama hamileliğin tedavi ettiğini söylemedi benimki.sen muğlada nereye gidiyosun canım.yücelen hastanesinemi

Rahim ağzı yarası hamile kalmaya engel değildir.Bende de vardı ve doktorum hamileliğin bu konuda tedavi edici olduğunu söyledi,hamile kalmamı tavsiye etti.Şimdi kızım 3 yaşında,gerçekten de doğumdan sonra yaranın tamamen kaybolduğu ortaya çıktı.Düzenli kontrollerimi ve pap.smear testimi aksatmıyorum.

çok enterasan benim doktorumda tam tersini söyledi.hamile kalmayı düşündüğüm için yaranı yakalım ama normal doğum yapacaksan tedavi etmeyeyim çünkü doğum yarayı gene başlatacak dedi.hamileleikte geçer falan demedi.bende sezeryan istiyorum nasip olursa dedim.sonra yaktı.hiç acımadı hatta gülerek yapıldı.boşuna korkmuşum.kafam karıştı şimdi.hamileliğe engel değil biliyorum ama hamileliğin tedavi ettiğini söylemedi benimki.sen muğlada nereye gidiyosun canım.yücelen hastanesinemi

sen istanbulda nerde oturuyosun hangi hastaneye gidiyosun canım

Saol cnm,

Ben Üsküdarda özel bir dr a gittim.Galiba seninde bir kızın var.Benim de 8 yasında bir kızım var ve inşallah birde oğlum olsun istiyorum.Sunu biliyorumki erkek spermler dayanıksız oluyo ve rahimde enfeksiyon varsa yasamıyor ve kız bebek sansı artıyor.Acaba bu yara enfeksiyona sebep oluyormu

benimde var ufak bi yaram gittiğim dr prof hacettepede muhakkak yakılması gerektiğini söyledi
ve ben de de 8aydır gebelik oluşmadı
emin değilim ama etkisi olabilir
dr yakalım dediyse muhakkak bir sebebi vardır
çünkü rahmi ağzı yarası spermlerin geçirgenliğini azaltıyomuş
bilginize...
ve ben bu ay yaktırıcam yaramı bi aksilik çıkmazsa çünkü adet bitimini hemen arkasına yapıyolar..

X