rahim ağzı yarası dondurup hamile kalanlar

tm26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.582
2.396
168
32

kimse yok mu ya benim gibi olan mantar olabilme ihtimaliyle gittim doktor alttan muayene etti ve yaram olduğunu söyledi ve dondurmamı söyledi bende korktum bı başka doktora daha gittim oda aynısı söyledi bende cesaretim toplayıp dondurdum biz öncesindede cocuk düşünüyorduk 2 aydır acaba bu yaradan kaynaklanıyor olabılırmıydı?peki şimdi dondurupta hamile kalanınız var mı ??????

dün doktora gittim ve banada aynı şeyi söyledi doktor.henüz dondurmadım.siz naptınız acaba gebe kalabildinzmi bi de dondurduktan sonra ilişki ne kadar süre yasak?

dün doktora gittim ve banada aynı şeyi söyledi doktor.henüz dondurmadım.siz naptınız acaba gebe kalabildinzmi bi de dondurduktan sonra ilişki ne kadar süre yasak?

ben hemen dondurdum acı falan hiç bişey hissetmedim bir ay sonrada hamile kaldım şimdi 9 haftaık hamileyim 1 ay ilişki yasak sadece

Cok tesekkur ederim cevap verdiginz için gerçekten rahatladım peki anestezi vs.oldumu dondururken birde smear testi icin sıvı alirken acidimi?
ben hemen dondurdum acı falan hiç bişey hissetmedim bir ay sonrada hamile kaldım şimdi 9 haftaık hamileyim 1 ay ilişki yasak sadece

Bu arada tebrikler :) Rabbim sağlıkla kucagnza almayi nasip etsin inşallah :))

Cok tesekkur ederim cevap verdiginz için gerçekten rahatladım peki anestezi vs.oldumu dondururken birde smear testi icin sıvı alirken acidimi?

gerek yok bayılmaya 5 dk sürüyo zaten işlem jınekolog muayene gibi düşünün onun gibi yatıyorsunuz o anda bıraz acı oluyor sonra işlem sırasında hiç acı olmuyo işte smear testi alırkende az bir acı oluyor ama dayanılcak şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…