• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim ağzı yaram için hangi hastane doktor önerirsiniz?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar senelerdir rahim ağzı yaram var. 4-5 doktor gezdim aciliyeti yok dediler. ilaç tedavisiçok gördüm ama düzelir gibi oluyo tekrarlıyor. ilk gittiğim dr. yakılması lazım düzelmez demişti. bir doktorun söylediği ötekini tutmadı. bu konuda güvenebileceğim tecrübeli bi doktora gitmek istiyorum.anadolu yakasında oturuyorum. önerebileceğiniz bir doktor varmı?

bende senelerdir uğraşıyorum.fitil kullanıyorum 1 ay sonra gene başlıyor akıntılar,ilişkide acılar vs.ilk çocuğum olmadığı için sıcak bakmıyorum fakat artık yaktırmaya karar verdim.doktorumada güveniyorm.internetteki bilgilerin çokta doğru olmadığını savunuyor ve ona güvenmemi istiyor.bayramdan sonra yaktırıcam.yanlız benim doktorum zeytinburnunda luset ince koaparan

merhaba ben Bahçelievler Medicalparkta yaktırdım doktorum NADİDE KORKUT sürekli ona gidiyorum hemde benim spiralin olduğu bölge yaraydı okadar derinde yani 4 kerede yaktı ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

bende senelerdir uğraşıyorum.fitil kullanıyorum 1 ay sonra gene başlıyor akıntılar,ilişkide acılar vs.ilk çocuğum olmadığı için sıcak bakmıyorum fakat artık yaktırmaya karar verdim.doktorumada güveniyorm.internetteki bilgilerin çokta doğru olmadığını savunuyor ve ona güvenmemi istiyor.bayramdan sonra yaktırıcam.yanlız benim doktorum zeytinburnunda luset ince koaparan

aynı bende senin gibiyim. fitil kullanıyorum düzeldi diyo dr. bir ay sonra tekrarlıyor lekelenme oluyo bende. tekrar gidiyorum dr. bidaha fitil veriyo böyle devam ediyo bu. benim 3 yaşında bi çocuğum var ikinciyide düşünüyorum ama bu yaradanda çok bunaldım artık yaktırmak istiyorum. bazı dr.lar yaktırma diyo bazıları yakılması lazım diyo. hangisi doğru onuda bilmiyorum ama ilaç kesin çözüm sağlamıyor onu anladım. düşükle sonuçlanan bi gebelik yaşadım yarayla hamile kalmak istemiyorum bidaha. hamilelikte hep az kanama oluyodu. yaradanmı geliyo yoksa başka bi problemmi diye hep endişelenmiştim. hamileliğin kalitesini düşürüyor bence. oyüzden güvenebileceğim bir doktor arıyorum. ama ben karşıda oturuyorum. o yüzden anadolu yakasında bir doktor arıyorum.

Back