• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim agzı parmakla kontrolde ele degen topurcuk

soGuk nevale

..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
5.709
En iyi cevaplar
1
5.355
198
bı ara burda hamılelık yada ovulasyon ıcın parmakla rahım agzı kontrol edılerek farkedılebılecegını okudum. hatta arada ayda 1 bıle olsa kadınlar rahım agızlarını kontrol etmelı erken teshıs ıcın falan derler. baya bi once yaptıgımda yumusacık halıne ve hııc ulasamadıgım uzak halıne denk gelmıstım . bu sefer ara donemde sert olur derler ya. dokundum .ortasında mınıcık topurcuk gıbı bı cıkıntı geldi sert ama. cok bızıklamak ıstemedım daha dogrusu korkup elımı cektım. daha once boyle bısı vardı da konumu ve yapısı bakımından elıme degmedı sımdı mı hıssettım bılemem.. sımdı bu sıgıl kanser vs o kadar korkunc olaylara baglanabılıyo kı. ınternette rahım agzı resmınde ortası delık yumusakca bı yapı. tumsek bıle yok. korkudan ölmeden önce boyle bı olayla karsılasmıs olan ıcımı rahatlatcak olan var mı acaba? cumartesıye gıdebılırım en erken kadın doguma. korkmalı mıyım gencler?

Back