kisalma ne kadar mis?Henüz 22. haftadayız cumartesi kısa süreli ve az miktarda kanamam oldu maalesef ilişki sonrası o gece hastanede kaldım hemen durdu zaten ancak bugun kendı doktorum rahim kısalması olmuş dedi ve 10 gün rapor verdi korkuyorum çok bebeğime bişey olur mu var mı çevresinde böyle birşey duyan ya da yaşayan?
Henüz 22. haftadayız cumartesi kısa süreli ve az miktarda kanamam oldu maalesef ilişki sonrası o gece hastanede kaldım hemen durdu zaten ancak bugun kendı doktorum rahim kısalması olmuş dedi ve 10 gün rapor verdi korkuyorum çok bebeğime bişey olur mu var mı çevresinde böyle birşey duyan ya da yaşayan?
kisalma ne kadar mis?
yatman gerekiyor cok ayakta kalmamalisin
kesinlikle yatmalin yoksa riskli bi durum bende de var cnk bu soruncm söylemedi doktorum ama işe gitme yat dinlen dedi,yatarak dinlenerek geçer mi acaba ?endişeleniyorum yine de çok bir olumsuzluk olmaz inşallah
cnm durumunu merak ettim benimde 2,5 cm yat dinlen dendi ilaç ve iğne başlandı ...İNŞALLAH atlatmışsındır...cm söylemedi doktorum ama işe gitme yat dinlen dedi,yatarak dinlenerek geçer mi acaba ?endişeleniyorum yine de çok bir olumsuzluk olmaz inşallah
cnm durumunu merak ettim benimde 2,5 cm yat dinlen dendi ilaç ve iğne başlandı ...İNŞALLAH atlatmışsındır...
pruloton ve progestan 200lük ....dikiş yapalım dendi ama eşim yan etkilerini duyunca istemedi.......kasılmalar azaldı ALLAH a şükür..... kafam çok karışık ve endişeliyim....bu arada iğne ve ilaç olarak ne verildi?
merhaba canim dogum tarihlerimiz ayni benimde birara kisaliyodu magnezyum kullaniyorum cok fazla ayakta kalmiyorum evdeyim en son 44den 37e inmişdi 5 hafta once inşallah bi sorun olmaziçini ferah tut,kalbinden beyninden kötü düşünceleri at birşey olmaz Allah'ın izniyle.Ben de çok endişelenmiştim anlıyorum seni,benim içimi doktorumuz rahatlattı bu şekilde olup vaktinde doğum yapan birsürü hastam oldu demişti dinlen ağır iş yapma cinsel ilişkiden kesinlikle uzak durun doktorun söylemiştir zaten Allah şifa versin
hergün sana bakıp umutlanıyorum 27 sinde detaylıya gittiğim doktor kontrol verdi beklemedeyim İNŞALLAH vaktinde sağlıkla gelirler yatamıyorum ama iş yapmıyor sürekli oturuyorum,zaten ilişki yasak.........Senin kısalma hep aynımı kaldı yoksa eski durumuna döndümü....inan kafamda bir sürü soru var RABBİM kolaylık versin atatırız İNŞALLAH bu günleri...geçmiş olsun canım sana da Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza
canım bizim doktorumuz başta kaç cm olduğunu söylememişti ama şu an 3.2 dedi normalde 4 cm olmalıymış .ben öğretmenim bir de düşün ne kadar yorulmayayım desem de olmuyor ama çok şükür ciddi anlamda bir problem yok doktorumuzun dediğine göre. onun bu durumda olup vaktinde sağlıklı doğum yapan birçok hastası varmış,tek çözüm bolca dinlenmek biz 25. haftada bu sıkıntıyla karşılaştık ilk ve bugüne geldik şükür sağ salim Allah kurtarsın hepimizi inş. sağ salim evlatlarımızla birliktehergün sana bakıp umutlanıyorum 27 sinde detaylıya gittiğim doktor kontrol verdi beklemedeyim İNŞALLAH vaktinde sağlıkla gelirler yatamıyorum ama iş yapmıyor sürekli oturuyorum,zaten ilişki yasak.........Senin kısalma hep aynımı kaldı yoksa eski durumuna döndümü....inan kafamda bir sürü soru var RABBİM kolaylık versin atatırız İNŞALLAH bu günleri...