Rahim agzi kisaligi :(

Canim 4 cm cok az degil mi? Ayrica benim doktorum iliski vs. Herseyi yasakladi. Cok sakincaliymis iliski

2buçuk cm altındaysa riskli. Dr normal demişti 4cm e. 3buçukta normal diye geçiyor da kısalmaya başlaması riskli. İlişkiyi yasaklamadı yolculuğu yasakladı ama korkuyorum artık uzak durcam eşimden.

2buçuk cm altındaysa riskli. Dr normal demişti 4cm e. 3buçukta normal diye geçiyor da kısalmaya başlaması riskli. İlişkiyi yasaklamadı yolculuğu yasakladı ama korkuyorum artık uzak durcam eşimden.
Hmm anladm tatlm o zaman benimki de o kadar kotu degilmis, 30 cm sonucta. Bana da yolculugu ve iliskiyi yasakladi

Hmm anladm tatlm o zaman benimki de o kadar kotu degilmis, 30 cm sonucta. Bana da yolculugu ve iliskiyi yasakladi
Canım merhaba lütfen bana cevap ver çok zor durumdaym benimde 26.haftam benimde 30 olmuş aynı senin gibi bide benim bebeğim ters dönmüş yanı bacakları aşağıda çok canım aciyo doktor erken doğum olabilir dedi şuan sadece vajinadan progestan alıyorum sen naptn ne zaman doğum yaptın kapandı mi hatta doğum yaptın mi normal mi sezaryan mi çok mu erken yaptın nolur yardım et

konu sahıbı dogum yaptı cnm sen de dınlen cok ayakta durma 30 mm gayet ıyı sıkıntı yapma sakın progestanı da agızdan alsan bence daha ıyı olur enfeksıyon rıskı var alttan koyunca benım rahım agzı 16 mm dusun bende dıkıs var yatıyorum sureklı ama gebelıgım ıyı bı sıkıntım yok merak etme senın de olmaz belkı bır ıkı hafta erken dogar yanı 36 37 de fılan ama korkma bu haftalarda dogmaz rahat ol

Canim merhaba k.bakma yeni gördüm mesajini. Ben 36.ci haftada dogum yaptm sukur ki herhangi bir sorun yok. Ben en basindan beri erken dogum riskim vardi, rahim agzimda kisalma vardi her zaman son haftaya kadar. Normal dogum yaptim ben cnm

Canim merhaba k.bakma yeni gördüm mesajini. Ben 36.ci haftada dogum yaptm sukur ki herhangi bir sorun yok. Ben en basindan beri erken dogum riskim vardi, rahim agzimda kisalma vardi her zaman son haftaya kadar. Normal dogum yaptim ben cnm
Ayyy kuzum, gozunuz aydinn :)) ne guzel normalde dogurmussun, Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.. Nasil simdi, bebek artik yaninizda nasil bir duygu bu? Ayy ben dogurmusum gibi heyecanlandim

Ayyy kuzum, gozunuz aydinn :)) ne guzel normalde dogurmussun, Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.. Nasil simdi, bebek artik yaninizda nasil bir duygu bu? Ayy ben dogurmusum gibi heyecanlandim
Canim cok sukur normal dogurdum :)) oglusum simdi uyuyor o kadar guzel bir duygu ki Rabbim herkese nasip etsin. Darisi basina insallah :))

Canm benim ck sevndm Allah analı babalı buyutsn inş darısı basıma bn çok korkuyorum bide bebek ters donmuyo bide erken doğum riski sezaryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ama öle olcak gibi ama Allahin buyuklugune inaniyorum seni gordun rahatladm ck sagol

Canim daha 27.ci haftadasin bebegin tabiki donebilir :)) benim erken dogum riskim en basindan beri vardi, şükürler olsun ki cok erken gelmedi bebisim. Sende korkma icini ferah tut Rabbimin izniylr inşallah zamaninda saglicakla alirsin bebegini kucagina :))

Sagol canım benim Allah bebisine sağlık versin gozunaydin

Sagol canım benim Allah bebisine sağlık versin gozunaydin

Merhaba anneler mesajlariniz icimi rahatlatti ama yine de yazmadan edemedim. Hamileliğim 23. Haftasindayim. Bugun kontrolüm vardi rahim agzi 30 mm cikti doktor dinlen dedi. Boyle olmasi illa bi erken doguma neden olur mu? Yoksa baktinde dogum yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…