- 30 Haziran 2013
- 21.093
- 16.461
- Konu Sahibi Benbirlaydii
o zaman gerek yoktur rahatla sen eger durumun cok krıtık olsaydı derhal baslardı ıgneye merak etme tatlımmYok canim oyle biseyden hic bahsetmedi doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman gerek yoktur rahatla sen eger durumun cok krıtık olsaydı derhal baslardı ıgneye merak etme tatlımmYok canim oyle biseyden hic bahsetmedi doktorum
4 az degıl cnm kım dedı sana bunu senı telaşlandırmıslar 2.5 ve uzerı bu degerın altına dusunce sıkıntı olurCanim 4 cm cok az degil mi? Ayrica benim doktorum iliski vs. Herseyi yasakladi. Cok sakincaliymis iliski
Canim 4 cm cok az degil mi? Ayrica benim doktorum iliski vs. Herseyi yasakladi. Cok sakincaliymis iliski
Insallah canim yao zaman gerek yoktur rahatla sen eger durumun cok krıtık olsaydı derhal baslardı ıgneye merak etme tatlımm
Yani cnm doktorun dedigine gore varsayiyorum sonucta 30 a az doyorsa 4 cok daha az bir rakam degil mi?4 az degıl cnm kım dedı sana bunu senı telaşlandırmıslar 2.5 ve uzerı bu degerın altına dusunce sıkıntı olur
Hmm anladm tatlm o zaman benimki de o kadar kotu degilmis, 30 cm sonucta. Bana da yolculugu ve iliskiyi yasakladi2buçuk cm altındaysa riskli. Dr normal demişti 4cm e. 3buçukta normal diye geçiyor da kısalmaya başlaması riskli. İlişkiyi yasaklamadı yolculuğu yasakladı ama korkuyorum artık uzak durcam eşimden.
30 mm rahım agzı cnm rahım agzı olçusu mm olur 30 mm 40 mm ya da 3 cm 4 cm dersın 30 cm rahımagzı olur mu kızYani cnm doktorun dedigine gore varsayiyorum sonucta 30 a az doyorsa 4 cok daha az bir rakam degil mi?
Hmm anladim canim30 mm rahım agzı cnm rahım agzı olçusu mm olur 30 mm 40 mm ya da 3 cm 4 cm dersın 30 cm rahımagzı olur mu kız
Canım merhaba lütfen bana cevap ver çok zor durumdaym benimde 26.haftam benimde 30 olmuş aynı senin gibi bide benim bebeğim ters dönmüş yanı bacakları aşağıda çok canım aciyo doktor erken doğum olabilir dedi şuan sadece vajinadan progestan alıyorum sen naptn ne zaman doğum yaptın kapandı mi hatta doğum yaptın mi normal mi sezaryan mi çok mu erken yaptın nolur yardım etHmm anladm tatlm o zaman benimki de o kadar kotu degilmis, 30 cm sonucta. Bana da yolculugu ve iliskiyi yasakladi
konu sahıbı dogum yaptı cnm sen de dınlen cok ayakta durma 30 mm gayet ıyı sıkıntı yapma sakın progestanı da agızdan alsan bence daha ıyı olur enfeksıyon rıskı var alttan koyunca benım rahım agzı 16 mm dusun bende dıkıs var yatıyorum sureklı ama gebelıgım ıyı bı sıkıntım yok merak etme senın de olmaz belkı bır ıkı hafta erken dogar yanı 36 37 de fılan ama korkma bu haftalarda dogmaz rahat olCanım merhaba lütfen bana cevap ver çok zor durumdaym benimde 26.haftam benimde 30 olmuş aynı senin gibi bide benim bebeğim ters dönmüş yanı bacakları aşağıda çok canım aciyo doktor erken doğum olabilir dedi şuan sadece vajinadan progestan alıyorum sen naptn ne zaman doğum yaptın kapandı mi hatta doğum yaptın mi normal mi sezaryan mi çok mu erken yaptın nolur yardım et
Canim merhaba k.bakma yeni gördüm mesajini. Ben 36.ci haftada dogum yaptm sukur ki herhangi bir sorun yok. Ben en basindan beri erken dogum riskim vardi, rahim agzimda kisalma vardi her zaman son haftaya kadar. Normal dogum yaptim ben cnmCanım merhaba lütfen bana cevap ver çok zor durumdaym benimde 26.haftam benimde 30 olmuş aynı senin gibi bide benim bebeğim ters dönmüş yanı bacakları aşağıda çok canım aciyo doktor erken doğum olabilir dedi şuan sadece vajinadan progestan alıyorum sen naptn ne zaman doğum yaptın kapandı mi hatta doğum yaptın mi normal mi sezaryan mi çok mu erken yaptın nolur yardım et
Ayyy kuzum, gozunuz aydinn :)) ne guzel normalde dogurmussun, Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.. Nasil simdi, bebek artik yaninizda nasil bir duygu bu? Ayy ben dogurmusum gibi heyecanlandimCanim merhaba k.bakma yeni gördüm mesajini. Ben 36.ci haftada dogum yaptm sukur ki herhangi bir sorun yok. Ben en basindan beri erken dogum riskim vardi, rahim agzimda kisalma vardi her zaman son haftaya kadar. Normal dogum yaptim ben cnm
Canim cok sukur normal dogurdum :)) oglusum simdi uyuyor o kadar guzel bir duygu ki Rabbim herkese nasip etsin. Darisi basina insallah :))Ayyy kuzum, gozunuz aydinn :)) ne guzel normalde dogurmussun, Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.. Nasil simdi, bebek artik yaninizda nasil bir duygu bu? Ayy ben dogurmusum gibi heyecanlandim
Canm benim ck sevndm Allah analı babalı buyutsn inş darısı basıma bn çok korkuyorum bide bebek ters donmuyo bide erken doğum riski sezaryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ama öle olcak gibi ama Allahin buyuklugune inaniyorum seni gordun rahatladm ck sagolCanim merhaba k.bakma yeni gördüm mesajini. Ben 36.ci haftada dogum yaptm sukur ki herhangi bir sorun yok. Ben en basindan beri erken dogum riskim vardi, rahim agzimda kisalma vardi her zaman son haftaya kadar. Normal dogum yaptim ben cnm
Canim daha 27.ci haftadasin bebegin tabiki donebilir :)) benim erken dogum riskim en basindan beri vardi, şükürler olsun ki cok erken gelmedi bebisim. Sende korkma icini ferah tut Rabbimin izniylr inşallah zamaninda saglicakla alirsin bebegini kucagina :))Canm benim ck sevndm Allah analı babalı buyutsn inş darısı basıma bn çok korkuyorum bide bebek ters donmuyo bide erken doğum riski sezaryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ama öle olcak gibi ama Allahin buyuklugune inaniyorum seni gordun rahatladm ck sagol
Sagol canım benim Allah bebisine sağlık versin gozunaydinCanim daha 27.ci haftadasin bebegin tabiki donebilir :)) benim erken dogum riskim en basindan beri vardi, şükürler olsun ki cok erken gelmedi bebisim. Sende korkma icini ferah tut Rabbimin izniylr inşallah zamaninda saglicakla alirsin bebegini kucagina :))
Sagol canım benim Allah bebisine sağlık versin gozunaydinCanim daha 27.ci haftadasin bebegin tabiki donebilir :)) benim erken dogum riskim en basindan beri vardi, şükürler olsun ki cok erken gelmedi bebisim. Sende korkma icini ferah tut Rabbimin izniylr inşallah zamaninda saglicakla alirsin bebegini kucagina :))
Allah razi olsun cnm. Rabbim seninde bebeğini sana bagislasin, uzun saglikli ömürler versin insallahSagol canım benim Allah bebisine sağlık versin gozunaydin