Progestan varken baktılar ama kronık sıstıtım ben zararsız mantar bakterıyel vaj de vardı ama gebelıgın ıkk zamanlarında verırlerdı zarar verse dedi zaten hep ıdrar yolu ılacı alıyorum cok az enfeksıyon cıkmıs ıdrarımda fakat akıntım hep okuyoYa çok sevindim adına. Böyle böyle atlatıcaksın. Acaba enfeksiyon filan mı var baktılar mı
O bende de var maalesef. Hatta bi kaç gündür kaşıntım var sinir oluyorum 6-7 haftadır yoktu ne güzel. Neyse en azından açılma ve kasılma yok ya onlar çok önemli. Hastanede zaten her türlü emin ellerdesiniz inşallahProgestan varken baktılar ama kronık sıstıtım ben zararsız mantar bakterıyel vaj de vardı ama gebelıgın ıkk zamanlarında verırlerdı zarar verse dedi zaten hep ıdrar yolu ılacı alıyorum cok az enfeksıyon cıkmıs ıdrarımda fakat akıntım hep okuyo
İnşallah ikimizde iyi olucaz kuzucum dualarımda sende varsınO bende de var maalesef. Hatta bi kaç gündür kaşıntım var sinir oluyorum 6-7 haftadır yoktu ne güzel. Neyse en azından açılma ve kasılma yok ya onlar çok önemli. Hastanede zaten her türlü emin ellerdesiniz inşallah
Dus almakta cok tetıkkıyormus canım aksam dus aldırmadılar bana hastanede hemsıreler olmadıgı ıcınYani açılma olması lazım ki bebek gelebilsin. Bende çok tecrübeli değilim ama öyle diye biliyorum.
Evet duşu duymuştum ama o kadar etkilediğini bilmiyodum. Naptın geldi mi doktorlar baktılar mı yenidenDus almakta cok tetıkkıyormus canım aksam dus aldırmadılar bana hastanede hemsıreler olmadıgı ıcın
Bugun 30 cıktı ama endol aldıgım ıcın sıvısı azalmıs ne yapacagım bılmıyorumEvet duşu duymuştum ama o kadar etkilediğini bilmiyodum. Naptın geldi mi doktorlar baktılar mı yeniden
Bol bol su tüketin. Havuç suyu veya havuçta suyu arttırdığını duydum. Bir de endol yerine başka bi ilaç vardı ismini hatırlamıyorum ya adalat mıydı neydi sanırım o azaltmıyo.Bugun 30 cıktı ama endol aldıgım ıcın sıvısı azalmıs ne yapacagım bılmıyorum
Evet aslında mıdemde gaz oldugu ıcın agrım oldu ama galıba kesıcekler havuc suyu verdıler bugun su ıcınEndol sancı için dimi, zaten sancınız yoktu aslında. Magnezyum da kasılmalara iyi geliyo. Ben 16. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum.
Çok geçmiş olsun. Aslında 45 mm çok iyiymiş neden birden düştü acaba, bazen yumuşama, bazen enfeksiyon, bazen hunileşme gibi sebepler olabiliyo. Siz en iyisi hiç kalkmadan yatın. 24. Haftadan sonra genelde dikiş atmıyolar, inşallah gerek kalmadan yeniden uzar.Merhaba kızlar, ben ikizlere hamileyim. Geçen hafta 21.haftamdı detaylı ultrason çekildi ve herşey yolundaydı rahım ağzı 45mm ölçüldü. Dün 22.haftamda kendi doktoruma gittim 2 gündür kasığımda ağrı oluyordu vajinal ultrasonla baktı bu sefer ve 25mm ölçtü. Progestan fitil verdi ve bundan sonrasını yatarak geçirecekmişim. Haftaya tekrar kontrol edecek gerekirse dikiş atarız dedi.
Valla kısalanın uzadığına kendim de şahit oldum. Kim diyo kısalan uzamaz diye, doktorlar mıBenımde dun 30 du bugun 20 cıktı kısalan uzamaz dıyorlar ama nasıl bır sey anlamadım bı kısa bı uzun cıkıyor
Evet canım o an bebek baskı yapar ve ıdrar ver ıse kısa cıkarmıs bende anlamadım cok korkuyorum artık gece 12 den sonra 27+4 olcaz hafıf kasılma cıktı ama o ılacta suyumu azalttı havuc suyuna basladımValla kısalanın uzadığına kendim de şahit oldum. Kim diyo kısalan uzamaz diye, doktorlar mı
Canım ya inşallah geçicek dualarımdasın, ilaçlarla durdurulcak herşey yoluna giricek. Haftalarımız artık büyük çok şükür, benim 16. Hafta kontrolünde kısalık çıktığında doktor ilk hedef 24 ü görmek demişti ne stres yaptım görebilcek miyim diyeEvet canım o an bebek baskı yapar ve ıdrar ver ıse kısa cıkarmıs bende anlamadım cok korkuyorum artık gece 12 den sonra 27+4 olcaz hafıf kasılma cıktı ama o ılacta suyumu azalttı havuc suyuna basladım
İnsallah bıtanem valla ıkımızde saglıkla alalım kucagımıza sende dualarımdasınCanım ya inşallah geçicek dualarımdasın, ilaçlarla durdurulcak herşey yoluna giricek. Haftalarımız artık büyük çok şükür, benim 16. Hafta kontrolünde kısalık çıktığında doktor ilk hedef 24 ü görmek demişti ne stres yaptım görebilcek miyim diyebende artık bu gece itibariyle 27+4 oldum. Ne kadar büyük bişe bu anlatamam. Sende korkma. Bebeklerimiz büyük artık. İnşallah bişe olmıcakta öyle düşün. Hastanede emin ellerdesin.
Amniyon sıvısı mı değil mi test yapsınlar canım. Endol suyunu çok etkiliyosa nidicart veya adalat gibi başka ilaçlarda var endol yerine geçen. Devlet hastanesinde misin? Niye ilgilenmiyolar ki. Benim suyum ve uzunluğum iyiydi en son canım şubatın başıydı en son uzunluğa bakıldığında 34 mmdi. Sonra baktırmadım bi daha. Geçen hafta karından iyi gözüküyo dedi sadece o kadar.İnsallah bıtanem valla ıkımızde saglıkla alalım kucagımıza sende dualarımdasınprogestan verdıler su gıbı akıntı yapıyor suyum azaldı ya acaba amnıyon sıvım mı sızıntı yapıyor dıye ped ıstedım hastaneden sabahtan berı vermedıler ya hıc umursamıyorlar ınsanı senın suyu falan ıyı mı en son nezaman kac cıkmıstı uzunluj
Malesef bu konuyla ilgili hiçbir fikrim yok. Daha önce hiç kullanmadım.Arkadaşalr ertesi gün hapıyla alakalı bilgi almak istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
ocak ayın 12sinde ertesi gün hapı kullandım şuanda 36gündür adet olmuyorum ocakta ara kanamam oldu ama kanda ve testlerde negatif normal midir gecikmesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?