• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim ağzı kanserim mi var korkuyorum

samara_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
143
29
68
arkadaşlar merhaba 30 yaşına giriyorum son 1 yıldır adetlerim 12 ya da 13 gün sürüyor gittiğim hiç bir doktor sebep bulamadı miyom polip kist 1 yıldır da gebe kalmaya çalışıyorum ve olmuyor eşimin değerleri normal horman testlerim normal hsg normal adetler düzenli ama bu ay başıma ilk defa bir şey geldi adetim 8 gün sürdü 5 gün temiz kaldım ve 5.günden itibaren 2 gündür su gibi kahverengi akıntım var internette rahim ağzı kanserine işaret yazıyor bir kere smear testi yatırdım normal ama adetim 14.günüydü ve hala kahve akıntım vardı yanılma yapı varmış.korkuyorum rahim ağzı kanseri yaşayan var mı aranızda

smear testi verdiniz mi hiç eğer korktuğunuz yönde bir şeyse Allah korusun çıkar smear testinde

Anneminde bu taez sorunları vardı, çok korkmuştuk. smear testi iyi çıktı çok şükür. Rahminin ağzında sivilce gibi bi şey varmış. Yani hemen panik yapmayın. İhmalde etmeyin. Çok geçmiş olsun

Back