• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Rahim agzi kanseri

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Mrb arkadaslarkuzenim rahim aqzi kanseri bu hastaliqin tedawisi neler Agri war diye hastaneye gitti defalarca igne vurup yollamislar kanser olduqu cikti ve baya ileri safhadaymis daha 25 yasinda 2 cocuqu war doktor tedawiye yanit werenler 5.10 yil yasiyo sana zaten yapilabilecek tedawiler yapilmis demis 30 kilo falan werdi eriyo resmen:( bu sireci yasayan warmi biri iyi bise soylesin ne bileyim cok uzgunuz

Kuzenimi gecen pazar topraga verdik 2 evlat birakti arkasinda 25 yasinda fidan gibi eriyip gitti bianda
Başınız sagolsun mekani cennet olsun :(
Allahım sabir versin hepinize :(
Bende 23 yasindayim hpv tasiyicisiyim. Em tehlikeli kanserojen olan tipinden.
15 20 yılda kansere donüşüyormuş.
Rabbim hepimize şifa versin :(
Kuzeninizin şuan iyi oldugunu duymayi öyle çok istiyordum ki.
Bir umudum olacaktı şuan gerçekten çok kötü hissediyorum.

Başınız sagolsun mekani cennet olsun :KK43:
Allahım sabir versin hepinize :KK43:
Bende 23 yasindayim hpv tasiyicisiyim. Em tehlikeli kanserojen olan tipinden.
15 20 yılda kansere donüşüyormuş.
Rabbim hepimize şifa versin :KK43:
Kuzeninizin şuan iyi oldugunu duymayi öyle çok istiyordum ki.
Bir umudum olacaktı şuan gerçekten çok kötü hissediyorum.
Senden cok cok cok ozur dilerim kardesim hakkini helal et umudunu kirma biliyomusun kuzenimin kardesi hamile kizda olsa erkek te olsa adini umut koy o benim umudum dedi o umudunu hic yitirmedi nolursun onun bakani edeni yoktu garip geldi garip gitti malesef insallah bu yolda destekcin vardir dualrima seni de katacagim unutma moral cok onemli yuksek tut moralini duzelecek gececek inanirsan basarirsin

Senden cok cok cok ozur dilerim kardesim hakkini helal et umudunu kirma biliyomusun kuzenimin kardesi hamile kizda olsa erkek te olsa adini umut koy o benim umudum dedi o umudunu hic yitirmedi nolursun onun bakani edeni yoktu garip geldi garip gitti malesef insallah bu yolda destekcin vardir dualrima seni de katacagim unutma moral cok onemli yuksek tut moralini duzelecek gececek inanirsan basarirsin
Aslında hepimiz her an ölebiliriz oyle degil mi
Lakin olume bir adim daha yakin oldugunu bilmek başka birsey iste
Doktorlar kansere donse bile tedavisi var diyorlar ama ben hic inanamıyorum
Kanser olup yenen birisini bulamadım
Kim bana ne kadar bakarsa baksın galiba asıl önemli olan sey mutluluk ve ben o mutluluktan gerçekten yoksunum

Duaların için cok tesekkur ederim canım benim Rabbim her zaman gönlündekini sana hayirlısi eylesin inşallah ♡

Olume bir a
Aslında hepimiz her an ölebiliriz oyle degil mi
Lakin olume bir adim daha yakin oldugunu bilmek başka birsey iste
Doktorlar kansere donse bile tedavisi var diyorlar ama ben hic inanamıyorum
Kanser olup yenen birisini bulamadım
Kim bana ne kadar bakarsa baksın galiba asıl önemli olan sey mutluluk ve ben o mutluluktan gerçekten yoksunum
olume bir adim daha yakin olmak diye bir sey yok canim herkez heran olebilir olum herkeze cok yakin ama biz dunyalik zevklere aldanip hic olmeyecek gibi yasiyoruz neden pozitif dusunmek yerine negatif dusunuyosun ki bak doktorlar tedavisi var diyorlarmis kuzenimin kanser oldugunu 4. Evre de soylede tum vucuduna yayilmisti zaten ogrenildigi andan itibaren cok genc ama umutsuz tum vucuda yayilmis dediler

Olume bir a
olume bir adim daha yakin olmak diye bir sey yok canim herkez heran olebilir olum herkeze cok yakin ama biz dunyalik zevklere aldanip hic olmeyecek gibi yasiyoruz neden pozitif dusunmek yerine negatif dusunuyosun ki bak doktorlar tedavisi var diyorlarmis kuzenimin kanser oldugunu 4. Evre de soylede tum vucuduna yayilmisti zaten ogrenildigi andan itibaren cok genc ama umutsuz tum vucuda yayilmis dediler
Bilmiyorum yalan yere umutlanmak istemiyorum. Bilmiyorum işte korkuyorum sadece :(
Baksaniza rahim agzi bile alınmış bir cozum olmamıs

Bilmiyorum yalan yere umutlanmak istemiyorum. Bilmiyorum işte korkuyorum sadece :KK43:
Baksaniza rahim agzi bile alınmış bir cozum olmamıs
Ama tum vucuda sarmisti erken teshis olsa boyle olmazdi agrim var diye goyti agri kesici igne yapip yolladilar hep dedigim gibi son evredeydi ogrenildiginde tedavilerin %1'ine bile yanit vermiyo dediler 130 kilodan 45 kiloya dustu 8 ayda senin durumun farkli canim

Ama tum vucuda sarmisti erken teshis olsa boyle olmazdi agrim var diye goyti agri kesici igne yapip yolladilar hep dedigim gibi son evredeydi ogrenildiginde tedavilerin %1'ine bile yanit vermiyo dediler 130 kilodan 45 kiloya dustu 8 ayda senin durumun farkli canim
Sagol canım tesekkur ederim verdigin bilgiler icin destegin icin.
Cok sagol ♡♡

Back