İşte kistleri falan görüyorlar sanırım ama bilemiyorum ki. İdrardan sonra yanmam falan da var nasıl normal çıktı anlamadım. Yani normal çıktığına sevindim ama içim rahat değil, smear için normalde on beş gün sonra falan gideceğim öyle gün verdi doktorum. Ultrasona baktı sadece. Acaba kanser de anlaşılıyor mu oradan diyorum, anlaşılıyor olsa niye smear yapsınlar diyorum sonra da. Çok gerginimBen hamileyken doktor ultrasondan bakıp rahimağzon temiz normal doğurursun demişti annem yanındaydı, ne demek bu annen dedim yara yok temiz demek dedi yani görüyorlar heralde
İşin ilginç yanı doktorun hiçbir şüphesi yok smear yapmadan, ben de ultrasonla anlaşılır mı diye araştırmaya çalıştım ama hiç kaynak çıkmadı internetten... Teşekkür ediyorum cevabınız içinsmear testsiz kesin bir şey söylenemez, doktorun bir şüphesi varsa kesinlikle yaptırmanız gerekiyor.
Evet aksine doktor hiç şüpheli bakmadı. Ama işte bu ara kanama olayının en büyük belirti olduğunu okuduğumdan beri kendimi yiyip bitiriyorum sürekli gerginim. Normalde regl tarihim bile şaşmaz. Bir de akıntıyla gelen çok hafif bir kan, bi baktım kanserde de böyle oluyormuş falanYara şişme ..... Görülür ama kanser görülmez.. Çok ilerlemişşe görülür.. Hem dr şüpheli konuşmamışki, ne bu karamsarlık... Lütfen beynimizin vücudumuza hükmettiğini unutmayalım.. Kötü
Düşünüp kanser olanda var, pozitif düşünceyle kanseri yenende var.. Kötü birşey yoktur inşallah.. İçini ferah tut sen
Annemdede oldu, oda ne korktu, ay en son çocuk azarlar gibi azarladım, kanser ettin beni yeter bu ne karamsarlık, düşünmektrn kanser olacaksın die.. Yumurtalığında kanamalı kist çıktı, sağ böbreğindede çok kötü enfeksiyon çıktı.. Tedavisi mümkün olan şey yani.. Annemede kar olarak dudaklarının yanaklarona kadar uçuklaması kaldıEvet aksine doktor hiç şüpheli bakmadı. Ama işte bu ara kanama olayının en büyük belirti olduğunu okuduğumdan beri kendimi yiyip bitiriyorum sürekli gerginim. Normalde regl tarihim bile şaşmaz. Bir de akıntıyla gelen çok hafif bir kan, bi baktım kanserde de böyle oluyormuş falanİyice taktım haliyle
Ya artık o kadar ki kist çıksa sevinecektim yumurtalıklar tertemiz çıktı ama. Tabii böbrek falan bilemiyorum. Bir de yüksek çıkan hormon da sebep olmuş olabilir dedi, ama aşırı yüksek değil emin olamadı o yüzden. Sanırım smear vermeden ortada kanser miyim diye dolaşmamalıyım. Annenize de çok geçmiş olsun :)Annemdede oldu, oda ne korktu, ay en son çocuk azarlar gibi azarladım, kanser ettin beni yeter bu ne karamsarlık, düşünmektrn kanser olacaksın die.. Yumurtalığında kanamalı kist çıktı, sağ böbreğindede çok kötü enfeksiyon çıktı.. Tedavisi mümkün olan şey yani.. Annemede kar olarak dudaklarının yanaklarona kadar uçuklaması kaldı
Geçti geçti seninkide geçivericek tmm mı :) gğzel haberlerinide yaz ..Ya artık o kadar ki kist çıksa sevinecektim yumurtalıklar tertemiz çıktı ama. Tabii böbrek falan bilemiyorum. Bir de yüksek çıkan hormon da sebep olmuş olabilir dedi, ama aşırı yüksek değil emin olamadı o yüzden. Sanırım smear vermeden ortada kanser miyim diye dolaşmamalıyım. Annenize de çok geçmiş olsun :)
Çok sağol canım, inşallah güzel haberler alıp yazarımGeçti geçti seninkide geçivericek tmm mı :) gğzel haberlerinide yaz ..
Ben de yaptırmak istiyorum özel sağlık sigortası hangisini yaptırdınız neleri kapsıyor bilgi verebilir misiniz acaba? İsterseniz mesaj da atabilirsiniz. Teşekkürler şimdidenKızlar konusu açılmışlen Allah hepimizi bu tarz hastalıklardan korusun gerçekten maddi manevi insanı bitiriyor Allah düşmanımın başına vermesin aklınızda bulunsun aylık 12 tl lik cüzi ödemelere meme kanseri rahim ağzı kanseri ve bu tarz kanserleri kapsayan özel sigorta paketleri var ben yaptırdım Allah korusun bu tarz bir şey başıma gelirse 50 bin tl ödeme yapıyorlar tedavi için .. Ayda 12 tl ödüyorum burası Türkiye hastalık hastane vs hep para sizlerde yaptırın ne olur ne olmaz
F ile başlayan bankanın sigortası diğer bankalarında var şubelerden bilgi alabilirsiniz gecen sene alışveriş merkezinde stant açmışlardı kadınlar gününde bende öyle bilgilendim inanın ayda 12 tl neki bence rahatlıkla çalışan çalışmayan tüm hanımlar yaptırabilirBen de yaptırmak istiyorum özel sağlık sigortası hangisini yaptırdınız neleri kapsıyor bilgi verebilir misiniz acaba? İsterseniz mesaj da atabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
Benden istemedi o yüzden tam güvenemedim, ben korktuğumu belirtince tamam alırız bi dahaki gelişine dedi. Ama haklısınız demek ki riskli bir durum görmedi:) Çok teşekkür ediyorum rahatladım biraz, smear yaptırınca iyice rahatlarım şimdiden sıkmayayım kendimiSen hicc merak etme.doktorlar hemen anliyor.zaten onemli bir sey olmadigini soylemis.korkma.artik doktorlar pT diye her seyi soyluyorlar.
Zaten soylemis o hormonunyuksekligi normal nedenlerden olabiliyormus.simir testini normal giden kisilerden bile istiyorlar.kardesimin hic sikayeti olmadigi halde istedilerrr....
Çok çok çok teşekkür ederim:) Bende anksiyete var da biraz fazla endişeli biriyim o yüzden böyle oldum sanırım bi de hayatımda ilk defa regl döngümde bi sıkıntı yaşayıncaCanim merak etme , o ara kanamaların bir cok sebebi olabiliyor. Bobrek rahatsizliklari ya da mantar Enfeksiyonu gibi.. ya da idrar yollarinda ki enfeksiyonda idrar da kana rastlayabilirsin.. oncelikle bir dahiliyeye görünmeni onerecegim. Rahim ağzı kanseriyle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum ama smear testini ihmal etme derim. Zaten 1 hafta içinde sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?