Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canm daha bide 23 yasındayımKendisi ya da tanıdığı rahim ağzı kanseri olan var mı belirtileri neydi ?
Rahim ağızı kanseri olduğinuza emin msnz cin 1 falandrBen canm daha bide 23 yasındayım![]()
malesef adetım 1 ay suruyordu 4 kere parca aldılarRahim ağızı kanseri olduğinuza emin msnz cin 1 falandr![]()
Canım benimmalesef adetım 1 ay suruyordu 4 kere parca aldılar( kortızon kullandım genc oldugum ıcın cocuk sahıbı olmam icin hapa baslattı 3 ay kullandım 6 ay adet oladm bana dediler yasın gecmıs olsa hemen rahımını almamız lazım dedı bı an once cocuk sahıbı ol dıyolar 2 aydır korunuyom olmıyomda hap ne guzel yok etti tekrar baslamıs bana dedıler hapı yukseltelım yada cocuk dusunun dedı hapta mafedıyo benı sisiriyo catlaklar cok kotu bide ıkı üstü cocuk olmasını dedim bu seferde hala tık yok bi yandan korkuyom ılerlerse die
Doktor falan da sasırdı yasın cok genc dedi benım annemde bide bi ablada daha varmıs 35 yasında falan alınmıs rahmi bnım ise cok genc bana dediler cocuk ne kadar ıstıyosan yap ondan sonra rahmını alcaz dedi bu sefrde basladık ama olmuyo 2 aydır ıste aha yeni yeni adet gordum ocakta 4 gun adet oldum ama cok aZ bole kahverengı subatta ise 1 gun kahve leke 2 gun kan gordum ılk defa ama azdı gene dıer 2 gun ise kahve gene ınsallah bu ay bari sökülürüm 5 gun var bakalm adetim artık 4 gun sürüyo ama sökülemedim bu ay sökülürümCanım benimçok üzüldüm ne kadar sürede ilerledi ki normalde rahm ağızı kanseri olmak 10 yılı buluyor derdiler..
![]()
Ben 1 senedir evliyim yakşasık 4 senedir falan bekarkende hep surwklı adet 20 gun sürüyodu 4 gun normal dıer gunler hep kan damla damla evlwndım bu sefer ıyıce kotulestı ılıskı sobrası bıle kan gelıyodu doktora gecen sene gttım mayıstan beridir iste ugrasıyomCanım benimçok üzüldüm ne kadar sürede ilerledi ki normalde rahm ağızı kanseri olmak 10 yılı buluyor derdiler..
![]()
Anladm canm.. Rabbim şifa versin inşaALLAH eğer sadece bir doktora gidiyorsanzfikir almak için başka doktorlara da git bence 1 yl da falan rahm ağızı kanseri olmak biraz imkansz..Ben 1 senedir evliyim yakşasık 4 senedir falan bekarkende hep surwklı adet 20 gun sürüyodu 4 gun normal dıer gunler hep kan damla damla evlwndım bu sefer ıyıce kotulestı ılıskı sobrası bıle kan gelıyodu doktora gecen sene gttım mayıstan beridir iste ugrasıyom(
İnşaALLAH RABBİM nasip eder size hemen bir evlatDoktor falan da sasırdı yasın cok genc dedi benım annemde bide bi ablada daha varmıs 35 yasında falan alınmıs rahmi bnım ise cok genc bana dediler cocuk ne kadar ıstıyosan yap ondan sonra rahmını alcaz dedi bu sefrde basladık ama olmuyo 2 aydır ıste aha yeni yeni adet gordum ocakta 4 gun adet oldum ama cok aZ bole kahverengı subatta ise 1 gun kahve leke 2 gun kan gordum ılk defa ama azdı gene dıer 2 gun ise kahve gene ınsallah bu ay bari sökülürüm 5 gun var bakalm adetim artık 4 gun sürüyo ama sökülemedim bu ay sökülürüm
Aynen benim de bildiğim 10 yılda virüs böyle oluyor ama erken yaşta cinsel birliktelik olanlarda da oluyormus bende de akıntı var ilişki sırasında kokulu falan ara ara kan değil lekelenme gibi akıntım bende ondan korkmuştum yaAnladm canm.. Rabbim şifa versin inşaALLAH eğer sadece bir doktora gidiyorsanzfikir almak için başka doktorlara da git bence 1 yl da falan rahm ağızı kanseri olmak biraz imkansz..İnsaALLAH doktorlar yanlıyordur