Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çok geçmiş olsun .. Bendede hpv 16 çıktı.. Biyopsi yapıldı şimdi onun sonucunu bekliyorum.. Endişeli ve ümitli olarak gel gitliyim.. Ameliyat süreciniz nasıl gelişti biraz açıklarsanız ... Çünkü genel anestezi altında biyopsi alan doktor bana farklı bölgelerden parça aldığını, olumsuz çıkarsa rahim ağzını ve rahmin büyük bölümünü alacağını anlattı.. O yüzden durumunuz hakkında iyileşme düreciniz Hakkın da bilgi verirseniz benim gibilere rehber olursunuz..gelmiş gecmiş olsun Rabbim hiç kimseye bu derdi vermesin..Arkadaslar ocak ayin da ameliyat oldum. Ardından dan kemoterapi ve işin tedavisi gördüm. Benim gibi olanlar var sa dertler mek isterim.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun... Bendede hpv 16 çıktı ve rahim içinden biyopsi alındı.. Bende sonuç bekliyorum.. Ancak forumları okuyorum ve cin 2 devresinde olup sadece leep denen rahim ağzı operasyonu geçiren insanların yazılarını okudum.. Sizin ameliyatınızda böylemi olacak..Bende daha yeni rahim ağzı kanseri olduğumu öğretdim 2. Evredeyim bayramdan sonra ameliyat olacağım.bu durumda olan yaşsyan etrafında
bulunanlsrla psylaşmsk isterim
merhaba.6 ay geçmiş yazdıklarınızın üstünden.biyopsi sonucu nasıl çıktı.neler yaşadınız,inşallah iyi olmuşsunuzdur.bende de tip 16 çıktı biyopsi yapıldı sonucu bekliyorum.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun... Bendede hpv 16 çıktı ve rahim içinden biyopsi alındı.. Bende sonuç bekliyorum.. Ancak forumları okuyorum ve cin 2 devresinde olup sadece leep denen rahim ağzı operasyonu geçiren insanların yazılarını okudum.. Sizin ameliyatınızda böylemi olacak..
Bu arada ben ahcc diye bir ilaç takviyesine başlıyacağım siz kullandınız mı?