- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzmanı değilim bilemem ama eğer başka yerlere atmadıysa rahim alınması+kemoterapiyle kurtulabilir..Lütfen bana rahim ağzı kanseri 2. Evresinde neler oluyor ne gibi riskleri var ve kurtulma olasılığı var mı bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirlermi
Bilgim yok ama Allah şifa versin.Çok geçmiş olsun.İnşallah atlatılabilirLütfen bana rahim ağzı kanseri 2. Evresinde neler oluyor ne gibi riskleri var ve kurtulma olasılığı var mı bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirlermi
metastaz yoksa ameliyat+kemoterapi+ışın tedavisiyle atlatılabilir...3. evrede olup tamamen iyileşen tanıdımLütfen bana rahim ağzı kanseri 2. Evresinde neler oluyor ne gibi riskleri var ve kurtulma olasılığı var mı bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirlermi
Burda sormamin nedeni başına böyle bir rahatsızlık geçen kişilerden nasıl şeyler yaşadığı hakkında bilgi almakti. Yoksa bir uzman aramiyorum .Bu konuyu doktorunuza sorun. Burdan dogru bilgi alamazsiniz. Hastanizi, ve onun kisisel durumu ancak onu muayene etmis bir doktor bilebilir cunku. Zaten burasi da bu konuda uzman kisilerin bulundugu bir yer degil. Her kafadan ses cikar, sinirleriniz bozulur. Doktorunuza danisin.
teşekkür ederim bunu duymak suan iyi geldi bana doktorda ameliyat önerdi. Hatta bekar Olmasaydın rahminin hepsini alırdık dedi. Yarın tekrardan muayene olunacak işte . Peki iyileşme süresi ne kadardı.Gecmis olsun. Ben de ayni durumdaydim ikinci evredeydi. Konizasyon diye bir yontemle hastalikli hucreleri temizledi doktor. Lokal anestezi oldu. Yarim saat 45 dakika civari surdu benim. Ilac falan bisey kullanmama gerek kalmadi. Seneye normal testimi yaptircam yine her yil oldugu gibi. Korkmayin. Doktorunuz ne dedi?
Yanlisim olmasin ama sanirim 1 ay civari cinsel iliski yasak. Suan disardayim ama eve gidince daha detayli yazarim buraya.