RAHIM Ağzı acma yaptiran var mı?

Zeynepzepzepp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
14
12
88
34
İzmir
Çarşamba günü anestezi alarak tüp kontrolü yaptirmak icin yattım masaya uyandiktan sonra doktorum rahim.Agzin ufakti biraz actik dedi cocuk aspirini verdi 10 gun sonra patolojik sonuç cikar ozaman konuşuruz dedi ancak benim azda olsa kanamam ve agrim var kramplar giriyor yasayan varmi doktor normal dedi ama ben endise ettim sormak istedim tesekkurler

Hımm anladım canım rahim filmi hakkında pek bilgim Yok sen deneyimini anlatsan . Çünkü bu ay gebelik olmazsa bnde film çektircem de

Bende şuan gebelik yok cok istiyoruz ama normal yolla olmuyor 1kez dusuk yaptim sonra tüplere sivi testi ve rahim filmi cekelim dediler henuz sonuc gelmedi 10 gun sonra gelicekmis birde rahim. Agzim kucuk olduğu icin acma yapılmış bu nedemek bilmiyorum gerçekten ama tek bildiğim bir şey var oda anestezi olmadan film cektirmemek cok can yakiyor allah herkese hayırlısıni nasip etsin inşallah

Bende şuan gebelik yok cok istiyoruz ama normal yolla olmuyor 1kez dusuk yaptim sonra tüplere sivi testi ve rahim filmi cekelim dediler henuz sonuc gelmedi 10 gun sonra gelicekmis birde rahim. Agzim kucuk olduğu icin acma yapılmış bu nedemek bilmiyorum gerçekten ama tek bildiğim bir şey var oda anestezi olmadan film cektirmemek cok can yakiyor allah herkese hayırlısıni nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah hepimize kolaylık versin

Back