Ben hemen ve uyuşturulmadan yapıldığı için doğal olarak acı duydum ama şunu söyleyeyim, işlemden sonra bir rahsızlık yok hafif belki kanama... Biraz dinlendikten sonra yürüyebiliyorsun. adet sancısı gibi hafif bir ağrım olmuştu. uyuşturulursa onuda hissedeceğinizi sanmıyorum... bir kaç dk sürüyor zaten.
İnanın bekletmek daha acı verir. ağrısı, kokusu, akıntısı, sinir bozukluğu cabası...
bende bu yaktırma işlemini 1 hafta önce yaptırdım. canım çok yanmadı ama çok kasıldım. ilaçlarım bitti ama şimdide tuvalete gitme zamanım gelince öncüleri tutamıyorum((çok hafifde kan geliyor o tutamdığımla ( acaba geçici bir durummudur?? tedirgin oldum. doktor 1 ay sonra gel dedi erken gidip bir daha muayene olmak istemiyorum. çok kasılıyorum (
Bende öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum çoz uzun zaman oldu. ama midehaleden dolayı hassaiyet olmuştur birazcık daha bekle bakalım. nasılsa kontrole gideceksin. ha mesela ben üşüttüğüm zaman bazen tutmakta zorlanabiliyorum seninkide öyle bişey olmasın. hava soğuyor yavaş yavaş.
Kontrolünü ihmal etme canım. nolur nolmaz.. haklısın ben kaçtır gidiyorum hala kasılıyorum. ama 1 dk dayanmaya çalış :)
normal mi bilmiyorum ama çok az kan geliyordu ama çok çok az ilk yaptırdığımda. dün ve bugün bayaa geliyor. ne olur ne olmaz diye ped kullanıyorum( 1 ay sonra kontrole gel dedi ama erken mi gitsem acaba???
Bende de kanama oldu tabiki ama öyle hastanma gibi değil. bu sene ablamda yaktırdı aynı sorundan, onun daha uzun süre kanaması oldu hatta anormalmi diye bana danıştı.
Öyle ciddi bir kan kaybın yoksa bekle. Sonuçta bir müdehale olmuş. İçin rahat etsin istersen doktora kontrole git. Yavaş yavaş toparlanacaksın hassas bir yer sonuçta :)
2 ay önce adet düzensizligi için doktora gitim vajinal muyanede rahim agzı yarası oldugunu söyledi doktor adet ol gel demişti ya yakarız yada dondururuz demişti ama ben tekrar gitmedim korktugum için şmdi adet olamıyorum tekrar doktora gidicem böyle hamile kalan varmı acaba
benim doktorum bana ne ilaç vermişti nede fitill bende öyle yaptı diye bir daha gitmemiştim başka bir doktor buldum pazartesi ilk işim oraya gidecegim inşallah akıntı pis koku herşey varr çok sinişrim bozuluyoo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?