10 gun coook erken ben de yaktirdim 40 gun yasak verdi daha tam iyilesmeden tekrar mikrop kaparsinMerhaba,
Rahim ağzımdaki yarayı taktıralım 10 gün oldu, doktor 1 hafta 10 gün ilişki yasağı vermişti, dün 10.gündü ilişki esnasında yoğun kanama oldu, başına gelen var mı?
Sanırım benim doktorum yara küçük olunca iyileşeceğini düşündü, ben de bi ay girmeme taraftarıyım artık, yaşadığım korku yettiCanım bende yaktirdim 1 ay ilişkin yasak dedi doktorum
Cocuk olmasına engel mi bu yara? Önce gebe kalıp sonra tedavini görsek olmaz mkSanırım benim doktorum yara küçük olunca iyileşeceğini düşündü, ben de bi ay girmeme taraftarıyım artık, yaşadığım korku yetti
Cocuk olmasına engel mi bu yara? Önce gebe kalıp sonra tedavini görsek olmaz mk
Ben elletmek istemiyorum ya. Yarayla hamile kalam birsürü insan var.. dogumdan sonra tedavi olunur diye düşünüyormHamilelikte akıntı yönünden sıkıntı oluyormuş, ben hamile kaldım yara yakıldıktan sonra, boş gebelikmiş iki aylıkken alındı, yarayla alakalı bi sıkıntı yaşamadım hamilelikte. Korkmayın yaktırmaktan
En az 1 ay diyor tüm uzmanlar. 1 hafta cok azbende yaktırdım doktorum 1 hafta sonra ilişkiye girebilirsin dedi girdim acıma kanama olmadı ama vajinal akıntılarım yeniden başladı
Merhaba ben 4 ay oldu yaktıralı 1 ay ilişki yasak dedi dr hala ilişki sırasında kanama oluyor nedenCanım bende yaktirdim 1 ay ilişkin yasak dedi doktorum
Bana da minumum 40 gün ilişki yasak demişti. Keske siz de 15 gün falan bekleseydiniz. Geçmiş olsun umarım enfeksiyon kapmazsiniz.Merhaba,
Rahim ağzımdaki yarayı taktıralım 10 gün oldu, doktor 1 hafta 10 gün ilişki yasağı vermişti, dün 10.gündü ilişki esnasında yoğun kanama oldu, başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?