Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim ağzı yarası yakıldıktan sonra
- Konu Sahibi MrsRed
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?10 gun coook erken ben de yaktirdim 40 gun yasak verdi daha tam iyilesmeden tekrar mikrop kaparsinMerhaba,
Rahim ağzımdaki yarayı taktıralım 10 gün oldu, doktor 1 hafta 10 gün ilişki yasağı vermişti, dün 10.gündü ilişki esnasında yoğun kanama oldu, başına gelen var mı?
- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- 133
Sanırım benim doktorum yara küçük olunca iyileşeceğini düşündü, ben de bi ay girmeme taraftarıyım artık, yaşadığım korku yettiCanım bende yaktirdim 1 ay ilişkin yasak dedi doktorum
- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Cocuk olmasına engel mi bu yara? Önce gebe kalıp sonra tedavini görsek olmaz mkSanırım benim doktorum yara küçük olunca iyileşeceğini düşündü, ben de bi ay girmeme taraftarıyım artık, yaşadığım korku yetti
Cocuk olmasına engel mi bu yara? Önce gebe kalıp sonra tedavini görsek olmaz mk
Hamilelikte akıntı yönünden sıkıntı oluyormuş, ben hamile kaldım yara yakıldıktan sonra, boş gebelikmiş iki aylıkken alındı, yarayla alakalı bi sıkıntı yaşamadım hamilelikte. Korkmayın yaktırmaktan
- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Ben elletmek istemiyorum ya. Yarayla hamile kalam birsürü insan var.. dogumdan sonra tedavi olunur diye düşünüyormHamilelikte akıntı yönünden sıkıntı oluyormuş, ben hamile kaldım yara yakıldıktan sonra, boş gebelikmiş iki aylıkken alındı, yarayla alakalı bi sıkıntı yaşamadım hamilelikte. Korkmayın yaktırmaktan
- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
En az 1 ay diyor tüm uzmanlar. 1 hafta cok azbende yaktırdım doktorum 1 hafta sonra ilişkiye girebilirsin dedi girdim acıma kanama olmadı ama vajinal akıntılarım yeniden başladı
Arkadaşlar bende çok karışığım, bende de var ve büyüyor sanırım. Doktorum donduralım dedi. Ama hiç gebelik yaşamadım, olumsuz etkilenmesinden korkuyorum. Gerçi gebe kalmanın yara varken daha zor olduğunu da ekledi. Spermleri öldürüyormuş, geçmesini engelliyormuş.
Annemde yıllar önce yaktırmış ve sonrasında hamile kalmıştı.
Bilmiyorum hamile kalan var mı bu şekilde?
Annemde yıllar önce yaktırmış ve sonrasında hamile kalmıştı.
Bilmiyorum hamile kalan var mı bu şekilde?
Merhaba ben 4 ay oldu yaktıralı 1 ay ilişki yasak dedi dr hala ilişki sırasında kanama oluyor nedenCanım bende yaktirdim 1 ay ilişkin yasak dedi doktorum
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.248
- 268
Bana da minumum 40 gün ilişki yasak demişti. Keske siz de 15 gün falan bekleseydiniz. Geçmiş olsun umarım enfeksiyon kapmazsiniz.Merhaba,
Rahim ağzımdaki yarayı taktıralım 10 gün oldu, doktor 1 hafta 10 gün ilişki yasağı vermişti, dün 10.gündü ilişki esnasında yoğun kanama oldu, başına gelen var mı?