- 20 Ağustos 2014
- 48
- 7
- 13
- Konu Sahibi gerginfare
herkese merhaba öncelikle hep takip ederdim ama yeni üye oldum.ben çok uzun zamandır akıntılarımla uğraşıyordum belki 6-7 sene belki daha fazla ara ara artardı rengi yeşile sarıya dönerdi ara arada beyaz yoğun kesik olurdu. doktorlara gittim ilaç verdiler fitil verdiler bi sürü şey ama yok olmadı.hergün banyo yaparm iç çamaşırımı gnde 2 defa değiştiririm sabunla yıkamam jellerden aldım onları kullanırım dikkat ederim ama yok.kendimi hep pis hissediyorum kokuv e kaıntıdan dolayı.Allahın cezası akıntı bir türlü geçmedi üstüne bir de dayanılmaz koku! delircem artık. şimdi hamileyim bunları doktoruma söyledim o da önce fitil krem verdi geçmedi sonra alttan açıp ışıklıa filan kontorol ettiğinde ve onca gittiğim doktorun görmediğini şimdi gittiğim doktor gördü rahim ağzında yara varmış.hamilelikten sonra yakarız dedi.hala akıntım var hala koku var ilişkide acı yanma oluyor artık eşimden utanıyorum ilişkiye giremiyoruz.meğer yıllarca o kokuyu almış söyleyince okdar çok utandımki anlatamam.şimdi hamileyim bide bu lanetle uğraşıyorum bu koku beni delirtiyor.
böyle bir şey yaşayan var mı rahim ağzı yarası olan tedavi olan sizde de belirtiler böyle miydi? yakılınca geçti mi? lütfen yardım edin kendimden tiksindim artık
böyle bir şey yaşayan var mı rahim ağzı yarası olan tedavi olan sizde de belirtiler böyle miydi? yakılınca geçti mi? lütfen yardım edin kendimden tiksindim artık