Gelinbaşı ve Gelin Tacı Rahibe duvak için gelinbaşı modelleri?

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173
Merhaba kızlar,

Duvağım rahibe duvak olucak ama bir türlü saç mode3li belirleyemedim. Rahat hareket edebilmek için topuz düşünüyorum duvak zaten upupuzun bir de saçlarımla bunalmak istemiyorum.
Bana bu duvağa uygun model önerebilir misiniz? Duvağım şu şekilde olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim bence kizin yaptigi gibi, sade bir topuz yapmalisin. rahibe duvakta sac degil duvak on planda olmali. hem canim cok kafaya takma bence. ben yazin evlendim ve inan bana okadar arastirdim baktim sordum sorusturdum ama yok, insan icine girince farkli olabiliyo. bende oyle olmustu ama cokda guzel olmustu yani sikayetim yok sukur.
ve sana tavsiyem kendini o gun rahat birakirsan cok cok guzel olacagindan enim olabilirsin. ama tabiii kuaforunu arastir derim.

bence de modelinki gibi dağınık olmayan bir topuz yaptırın ve topuzun üstünden dolanacak şekilde duvağı taktırın. bence bu tarz sade topuzlar çok şık duruyor.

Ben de topuz yaptırmayı düşünüyorum zaten kızlar.
Modeldeki kıza çok yakışmış bu topuz, ama ben kahkül kullanmazsam yakışmaz gibi geliyor. Kahkül ü nasıl kullanmalıyım onu tasarlayamadım.
Albümlerde nişan fotolarım var ordan görebilirsiniz yüz yapımı falan sizce nasıl yaptırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…