Hayatında benim olduğunu bir daha böyle bir konuyla karşı karşıya gelirse daha farklı tepki vereceğini söylemesi haber getiren kişilere yeterince net bence! Ayrıca ortada yumağa çekilmeye çalışılan biziz böyle bir duruma düşürülmeye çalıştığımız için rahatsız olan biziz. Siz fazla dizi izleyip bu konuya öyle yorum yapmışsınız . Kaldiramadigimi belirtmişim. Çamur aramak yerine keşke yapıcı bir yorum yapsaymissiniz.“Erkek arkadaşım net bir dille konuyu çözdü” demişsiniz, emin misiniz? Öte yandan, bu tarz hasta ruhlu insanlar var. Nasıl bir ilişkiler yumağı aklım almadı. Eski sevgili, eski sevgilinin babası, eski sevgilinin arkadaşı, siz, sevgiliniz, eski sevgilinin evleneceği adam...
Olayın içinde alakasız bu kadar kişinin olmasını kastettim ayrıca net tepki koydu ise nasıl hala böyle rahatsız ediyor diye düşündüm, öte yandan böyle hasta ruhlu insanlar olduğunu söyledim. Konu açmışsınız, okuduğunuzu anlamadan çemkiriyorsunuz. Çamur nerede atmışım söyler misiniz? Ben fazla dizi izleyip yorum yapmıyorum lakin sizin biraz daha fazla kitap okuyup, okuduklarınızı daha iyi anlamanızı öneririm.Hayatında benim olduğunu bir daha böyle bir konuyla karşı karşıya gelirse daha farklı tepki vereceğini söylemesi haber getiren kişilere yeterince net bence! Ayrıca ortada yumağa çekilmeye çalışılan biziz böyle bir duruma düşürülmeye çalıştığımız için rahatsız olan biziz. Siz fazla dizi izleyip bu konuya öyle yorum yapmışsınız . Kaldiramadigimi belirtmişim. Çamur aramak yerine keşke yapıcı bir yorum yapsaymissiniz.
Baştan sona katılıyorum bu yoruma.Bir nokta virgül falan kullansaydın ya, tek solukta okumaya çalışmaktan zihnim nefes nefese kaldı. :) yarıda bıraktım açıkçası. Ama okuduğum da yetti. Erkek arkadaşın net bir dille çözmüş olsaydı şu anda bunları yaşamazdın zatrn. Madem bu kadar yapışmış gitsin suç duyurusunda bulunsun rahatsız ettiğine dair. Olsun bitsin. Bir daha rahatsız etmeye cesaret edemez hem.
Erkek arkadaşınız konuşurken siz devreye girmişsiniz, bu mantıkla yumağa siz de dahil olmuşsunuz kendi rızanızla. Siz karışmayacaksınız erkek arkadaşınız konuşacak. Demek ki düşündüğünüz kadar net olamamış er kişi.Hayatında benim olduğunu bir daha böyle bir konuyla karşı karşıya gelirse daha farklı tepki vereceğini söylemesi haber getiren kişilere yeterince net bence! Ayrıca ortada yumağa çekilmeye çalışılan biziz böyle bir duruma düşürülmeye çalıştığımız için rahatsız olan biziz. Siz fazla dizi izleyip bu konuya öyle yorum yapmışsınız . Kaldiramadigimi belirtmişim. Çamur aramak yerine keşke yapıcı bir yorum yapsaymissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?