Rahatlatıcı yorumlara ihtiyacım var

Annemde 2 sene ayni sekilde kanama icin hastaneye gitti. Ulseratif kolit cikti. Ne olur ihmal etmeyin.

Belki de basitçe mikrop kaptınız. Doktor da ne olduğunu anlamaya çalıştı. İnternete bakmayın. Internet sağlıklı bi insana 10 gün ömür biciyor zaten. Benim de basimda var ben. Beni de gömdüler internette.. zaten Kanser gibi kötü bişey olsa aniden olmaz. Bi anda kötü huylu kanser olmaz. Süreç ister. O süreçte ben ağır ağır büyür. Birden bire boy atmaz. Korkmayın

Annemde 2 sene ayni sekilde kanama icin hastaneye gitti. Ulseratif kolit cikti. Ne olur ihmal etmeyin.
Aynı hafta içi hamile olduğumu öğrendim canım defalarca kan alındı bişey olsa çıkardı diye kendimi avutuyorum

Aynı hafta içi hamile olduğumu öğrendim canım defalarca kan alındı bişey olsa çıkardı diye kendimi avutuyorum

Doktorunuza bahsettiniz mi annem dr kolonoskobi ile belli olmuştu. Asla asla sizi korkutmak istemem sadece hassas noktamiz oldu. Devam edersr mutlaka genel cerrahi ( oyle.hatırlıyorum) doktoruna.gorurunun
Ihmal etmeyin.

Doktorunuza bahsettiniz mi annem dr kolonoskobi ile belli olmuştu. Asla asla sizi korkutmak istemem sadece hassas noktamiz oldu. Devam edersr mutlaka genel cerrahi ( oyle.hatırlıyorum) doktoruna.gorurunun
Ihmal etmeyin.
1 kere oldu tekrar etmedi eğer ederse mecbur görüncem doktororuma söylemedim unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…