Rahatlatıcı yorumlara ihtiyacım var

benım dıs dudaklarla bacagımın arasında bır donem vardı bır et parcası kendılıgınden cıkmıstı 2 cm boyutunda falandı sallanıp dururdu benıde rahatsız ederdı cıldıyeye gıttım bırgun yakarak aldı ama ıslem oncesı plastık cerrahta gordu et benı degıldı tıbbı bır adı var su an hatırlamadıgım bır dahada cıkmadı aynı yerde bırsey sımdı ızı bıle yok...
sızınkı de belkı o tarz bırseydır ama benımkınde kanaam vs yoktu sallanan bır et parcasıydı sadece..

Geçmiş olsun sizede.

öncelikle geçmiş olsun. inş tertemiz gelir sonucunuz burda sevincinize ortak oluruz.
bir sonucu beklerken ilk birkaç gün zor geçiyor da sonra biraz daha rahatlıyor insan. yani bende durum bu oluyor.
gelgelelim bir amirim rutin kontrole gidince dr bir parça görüyor hiç büyütmeden yorum yapmadan koparıp alıyor. tahlile yollayalım nolur nolmaz diyor. ve sonuç temiz. hemen kötüye odaklanmayın bence.

Teşekkür ederim. Umarım temiz çıkar

İyi düşünün iyi olsun, et benlerinin şekil değişikliği yapması durumunda kontrol edilmesinde fayda vardır. Ki zaman içerisinde değişiklik gösterebiliyolar iyi düşünün.
İnşallah temiz sonuç alacaksınız

Bir yakınım yaşadı benzer bir durum. Birşey çıkmadı. İçin ferah tut. İnternetten bakıp da moralini bozma hiç.

Bende akinti ve kasintidan dolayi gittim.smear testi yapti cok sukur temiz cikti.ancak kasintinin sebebi rahim agzi yarasi imis bunun icin yaktiralim dedi gitmedim bir daha ben de korkuyorum.

geçmiş olsun
sonuçlar gelene kadar içinizi ferah tutmanızı tavsiye ederim
şimdiden boşuna stres yapmayın.

Normal et beni bile olsa biyopsi yapilir. Sonuctan emin olmak icin.beklemekten baska yaoilacak bisey yok malesef. Ama yillardir oradaysa risk yaratmaz bence. Genellikle bu tarz kanserli benler sonradan cikiyor.

gecmıs olsun ıcıne kurt dusurmussun durduk yere herseye ınternetten bakmak ıyı degıl orada hep en kotusu yazar cunku byle bıseyı yasamıs ve bısey olmadan atlatmıs ınsanlar ınternete yazma geregı duymuyor yanı kımse et benımden bıyopsı yapıldı sonuc temız cıktı dıye yazmıyr o yuzden netten bakmak her zaman yanlıs snuclara ynlendıryr bsver rahat ol uzukme bıseycık olmaz ınsallah

Hemoroid olabilirmi. Bazilarinin makat cevresinde oluyormus.

Ihmal etmeyin lutfen..

Doktora gittiniz mi ?son durum nedir merak ettim.

Hamilelik donemindeen ufak agrim olsa yada akinti olsa internetten arastirmalara bakardim. Yok dusuk olasiligi yok erken dogum doktor en sonunda bu tür yazilari internetten okumami yasakladi.

Doktora gittiniz mi ?son durum nedir merak ettim.
Evet aldırdım hatta sonucumda çıktı. Özel kliniktr olunca hızlı çıkıyormuş. Napolyon ne demiş para para para... neyse sonuçta temiz çıkı!!! Çok şükür. Ama lezyonlaşmaya başlamış. Eğer ihmal etseydin kanserleşirdi dediler. Yani böyle şeyler ihmale gelmezmiş bir kez daha anladım. Herkese de teşekkür ederim duaları ve destekleri için. Benden de herkese ufak bir uyarı olsun bir şey olmaz diye beklemeyin. Erken müdehale çok önemliymiş bir kez daha anladım.

Geçmiş olsun.

Çok şükür geçmiş gitmiş oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…